Cannaderm Capillus šampón proti lupinám 150 ml

1x150 ml

Kód tovaru: T04253

EAN: 8594059736994

15,60 € s DPH

Jednotková cena za liter104,00 €

Nakúpte ešte za 40,00 € a máte dopravu zadarmo (Cena dopravy je: 3,00 €)

O produkte

Cannaderm Capillus šampón proti lupinám zmierňuje svrbenie a podráždenie vlasovej pokožky. Cannaderm Capillus šampón proti lupinám pôsobí okamžite proti príčinám vzniku lupín.

Detaily

Charakteristika: Capillus šampón na lupiny s climbazolom, s výtažkami z grepových semienok, repíka, majoránky a s čistým konopným olejom pre umývanie a ošetrovanie vlasov a pokožky hlavy s prejavmi lupín a svrbenia. Účinná látka Climbazole spolu s ďalšími výtažkami pôsobí okamžite proti príčinám vzniku lupín, omedzuje tvorbu kvasiniek a upravuje rovnováhu vlasovej pokožky, zmierňuje svrbenie i podráždenie vlasovej pokožky. Šampón jemne a šetrne umýva pokožku hlavy a vlasy bez podráždenia, vlasy sú po umytí čisté, lesklé a dobre ošetrené.

Nepoužívajte: V prípade precitlivenosti na ktorúkoľvek zo zložiek produktu

Tehotenstvo a dojčenie: Pred použitím sa poraďte so svojím lekárom alebo lekárnikom.

Spôsob použitia: Šampón naniesť na mokré vlasy, jemne napeniť a nechať pôsobiť aspoň 3-5 min. Potom vlasy dôkladne opláchnuť vodou.

Zloženie: Aqua, Disodium Cocoyl Glutamate, Cannabis Sativa Seed Oil, Citrus Grandis Extract, Lactic Acid, Agrimonia Eupatoria Extract, Xanthan Gum, Climbazole, Ascorbic Acid, Origanum Majorana Oil, Allantoin, Cymbopogon Flexuosus Oil

Vlastnosti

Koľko dní Vám vydrží balenie 20

Napísať hodnotenie

Otázky (0)

Nová otázka

Opýtajte sa, prosím, len ohľadom tohoto produktu. Otázku na iný produkt položte prosím na stránke požadovaného produktu. Pre odoslanie otázky nie je potrebná registrácia.

(nepovinné)
*(potrebný pre notifikáciu o zverejnení odpovede na otázku)
Viac o tomto produkte môžete nájsť na stránkach spoločnosti ADC »