Výpredaj
Fyto obojok pre psy a mačky

PET HEALTH CARE Fyto obojok pre psy a mačky 1ks

repeletný, pre psov a mačky 1x1 ks

Kód tovaru:

EAN: 8594177590195

Tento produkt aktuálne nie je dostupný

20,89 € s DPH

Jednotková cena za ks20,89 €

Nakúpte ešte za 40,00 € a máte dopravu zadarmo (Cena dopravy je: 3,00 €)

O produkte

Fyto obojok pre psy a mačky je repelentný obojok proti kliešťom a blchám. Fyto obojok pre psy a mačky účinkuje až 3 mesiace.

Detaily

Charakteristika: Repelentný obojok pre psov a mačky proti kliešťom a blchám. Obsahuje geraniol, látku prírodného pôvodu. Pôsobí repelentne a naviac parazity i dehydratuje. Neobsahuje insekticídy ani hormóny. Dĺžka 65 cm, účinnosť 3 mesiace odo dňa vybratia z obalu.

Nepoužívajte: Pri alergii na zložky produktu. V rozpore s návodom na použitie. Nepoužívať u mačiatok. Nepoužívať u šteniatok mladších ako 8 týždňov. 
Nedoporučuje sa používať u dojčiacich fen a mačiek, chorých zvierat prípadne zvierat v rekonvalescencii. Doba použiteľnosti po prvom otvorení vnútorného obalu sú 3 mesiace.

Gravidita a laktácia: Nie je vhodné.

Spôsob použitia: Fyto obojok nasaďte zvieraťu na krk. Prebytočný kus odstrihnite a nechajte v pelechu, alebo v mieste, kde sa zviera najviac pohybuje. Zamedzte však, aby mohlo zviera obojok žuť. Obojok má účinnosť proti vonkajším ektoparazitom po vybratí z obalu až po dobu 90 dní.  Účinnosť nastupuje v priebehu niekoľkých dní po nasadení obojku zvieraťu na krk. Zvlhnutiu ani namočení neskracuje dobu pôsobenia. Skontrolujte, či je obojok na krku zvieraťa dostatočne voľný, aby ho neškrtil, ale pritom sa dotýkal kože. Priebežne kontrolujte stav a usadenie obojku na krku.

Upozornenie: Len pre zvieratá! Uchovávajte na tmavom a suchom mieste pri teplote do 25°C, mimo dohľadu a dosahu detí! Nepoužívajte po dátume exspirácie!

Vlastnosti

Koľko dní Vám vydrží balenie 90

Napísať hodnotenie

Otázky (0)

Nová otázka

Opýtajte sa, prosím, len ohľadom tohoto produktu. Otázku na iný produkt položte prosím na stránke požadovaného produktu. Pre odoslanie otázky nie je potrebná registrácia.

(nepovinné)
*(potrebný pre notifikáciu o zverejnení odpovede na otázku)
Viac o tomto produkte môžete nájsť na stránkach spoločnosti ADC »