CutisHelp mimi EKZÉM konopný krém 75 ml

1x75 ml

Kód tovaru:

EAN: 8595218200301

12,78 € s DPH

Jednotková cena za liter170,42 €

Nakúpte ešte za 40,00 € a máte dopravu zadarmo (Cena dopravy je: 3,00 €)

O produkte

CutisHelp mimi EKZÉM konopný krém je určený na starostlivosť pri: atopickom ekzéme, kontaktnej dermatitíde, žihľavke a ďalších zápalových kožných prejavoch alergického pôvodu.

Detaily

Charakteristika: Konopný olej je známy aj svojim upokojujúcim vplyvom na pokožku pri EKZÉME (napr. atopickom) a KOŽNEJ ALERGII (žihľavka a i.) Krém s obsahom bioaktívnych látok extrahovaného konopného oleja, prispôsobený pre špeciálnu citlivú starostlivosť o novorodeneckú a detskú pokožku. Aktivuje potrebné regeneračné procesy kože, dodáva bunkám nevyhnutnú výživu pre ich správne fungovanie, intenzívne posilňuje prirodzenú ochrannú kožnú bariéru a zanecháva príjemný upokojujúci pocit. Nanášajte podľa potreby na pokožku tela a tváre. Hypoalergénny krém pre starostlivosť pri ekzéme a prejavoch kožnej alergie, určený pre ošetrenie celého tela aj tváre - obsahuje optimálnu koncentráciu extrahovaného konopného oleja, ktorý s ďalšími aktívnymi látkami napomáha výraznému upokojeniu, príjemnému priebehu aplikácie a hĺbkovej regenerácii kože - dobre sa vstrebáva, pokožku intenzívne hydratuje a zlepšuje jej elasticitu - dodáva kožným bunkám potrebnú výživu pre zabezpečenie ich správneho vývoja a funkcie - štruktúra prípravku je svojimi vlastnosťami podobná kožnému mazu, čím nahrádza funkcie narušenej prirodzenej kožnej bariéry - postupne upravuje celkový stav kože a posilňuje jej odolnosť voči vplyvom vonkajšieho prostredia. Úspešne udržuje zdravý vzhľad a bezproblémový stav kože - prirodzené antibakteriálne vlastnosti konopného oleja navyše obmedzujú vznik nežiadúcich infekcií pri rozškriabaní postihnutých miest - nadštandardná znášanlivosť.

Aktívna zložka: patentovo chránený extrahovaný konopný olej (s vysokým a vyváženým pomerom bioaktívnych látok s výraznými protizápalovými, antibakteriálnymi, výživovými a regeneračnými vlastnosťami)

Upozornenie: Uschovajte při teplote 5-25°C, chráňte před priamym slnečným svetlom a spotrebujte najlepšie do dátumu uvedeného na obale.

Použitie: Prípravok sa obvykle aplikuje 2x denne. Krém sa rovnomerne nanáša priamo na postihnuté miesta a jemne vmasíruje do pokožky.

Vlastnosti

Koľko dní Vám vydrží balenie 60

Napísať hodnotenie

Otázky (0)

Nová otázka

Opýtajte sa, prosím, len ohľadom tohoto produktu. Otázku na iný produkt položte prosím na stránke požadovaného produktu. Pre odoslanie otázky nie je potrebná registrácia.

(nepovinné)
*(potrebný pre notifikáciu o zverejnení odpovede na otázku)
Viac o tomto produkte môžete nájsť na stránkach spoločnosti ADC »