CutisHelp mimi konopný telový balzam 200 ml

1x200 ml

Kód tovaru: T03597

EAN: 8595218200332

13,82 € s DPH

Jednotková cena za liter69,09 €

Nakúpte ešte za 40,00 € a máte dopravu zadarmo (Cena dopravy je: 3,00 €)

O produkte

CutisHelp mimi konopný telový balzam je určený na účinnú starostlivosť pri: precitlivenej, podráždenej a suchej detskej pokožky, atopickom ekzéme, kontaktné a solárne dermatitíde, žihľavke a ďalších kožných prejavoch alergického pôvodu.

Detaily

Charakteristika: Konopný olej je známy svojim upokojujúcim a ochranným vplyvom na pokožku, a to nielen při kožných problémoch: ALERGIA, ATOPICKÝ EKZÉM, VYRÁŽKA apod. Špeciálny balzam s obsahom bioakívnych látok patentovo chráneného extrahovaného konopného oleja a bambuckého masla určený pre každodennú starostlivosť o citlivú novorodeneckú a detskú pokožku. Ideálne zvláčňuje, dodáva bunkám dôležitú výživu (esenciálne mastné kyseliny omega-3, -6 a -9) potrebnú pre ich správny vývoj a funkcie, podporuje regeneračné procesy kože a posiluje jej odolnosť voči vonkajším dráždivým vplyvom. Hypoalergénny balzam pre pravidelné ošetrenie pri citlivej pleti novorodencov, dojčiat i väčších detí. Prípravok upokojuje, zvláčňuje, hydratuje a regeneruje pokožku, vhodný pre priebežnú starostlivosť pri kožných problémoch a choreniach – atopickom ekzéme, seboroickej dermatitíde a pri rozmanitých prejavoch kožnej alergie, napomáha zvyšovať odolnosť pokožky vôči vplyvom vonkajšieho prostredia. CutisHelp Mimi balzám je vhodný pre priebežnú starostlivosť pri kožných problémoch a ochoreniach - atopickom ekzéme, seboroickej dermatitíde a pri rozmanitých prejavoch kožnej alergie. Hypoalergénny.

Použitie: Prípravok pretrepte a primerané množstvo rozotrite najlepšie po kúpeli na pokožky. Nanášajte podľa potreby na pokožku celého tela aj tváre. 

Upozornenie: Uschovajte pri teplote 5-25°C, chráňte pred priamym slnečným svetlom a spotrebujte najlepšie do dátumu uvedeného na obale.


Vlastnosti

Koľko dní Vám vydrží balenie 30

Napísať hodnotenie

Otázky (0)

Nová otázka

Opýtajte sa, prosím, len ohľadom tohoto produktu. Otázku na iný produkt položte prosím na stránke požadovaného produktu. Pre odoslanie otázky nie je potrebná registrácia.

(nepovinné)
*(potrebný pre notifikáciu o zverejnení odpovede na otázku)
Viac o tomto produkte môžete nájsť na stránkach spoločnosti ADC »