Yabro roztok na rozprašovanie s kyselinou hyalurónovou 0,3% sterilný 10x3 ml

roztok na rozprašovanie s kyselinou hyalurónovou 0,3%, sterilný 10x3 ml (30 ml)

Kód tovaru:

EAN: 9302767690000

29,84 € s DPH

Jednotková cena za liter994,52 €

Nakúpte ešte za 40,00 € a máte dopravu zadarmo (Cena dopravy je: 3,00 €)

O produkte

Yabro roztok na rozprašovanie je zdravotnícka pomôcka vhodná pri zápale priedušiek, angínach, zápaloch hrdla, hltana, nosohltana, nádche, zachrípnutí. Yabro roztok na rozprašovanie je doplnkovou liečbou a nenahrádza ostatné liečby predpísané vaším ošetrujúcim lekárom.

Detaily

Charakteristika: Použitie YABRO® sa indikuje pre obnovu a udržanie fyziologického stavu medzibunkových priestorov a slizníc dýchacieho ústrojenstva, ktorý bol zhoršený pri chronickom zápale priedušiek, napríklad pri astme a chronickom obštrukčnom ochorení dýchacieho ústrojenstva (COPD). Indikovaný je taktiež pri súbežnej podpornej liečbe ochorení horných dýchacích ciest, ako sú angíny, zápaly hrdla, zápaly hltana, zápaly nosohltanu, zápaly dutín, nádcha, zápaly priedušnice, ako v akútnej, tak ak chronickej fáze, pri liečbe zachrípnutí, zápalov hlasiviek, či už s poruchou hlasu, alebo bez nej. Indikuje sa tiež pre zlepšenie obnovy funkcie slizníc v pooperačnom stave nasledujúcom po endonazálnych zákrokoch. YABRO je doplnkovou liečbou a nenahrádza ostatné liečby predpísané vaším ošetrujúcim lekárom. Kyselina hyalurónová je všeobecne uznávaná ako hlavná molekulárna súčasť mimobunkovej hmoty. V dýchacom ústrojenstve sa syntetizuje v nosohltanových a pľúcnych medzibunkových fibroblastoch, priedušnicových a prieduškových podsliznicových žľazách a pohárikových bunkách krycieho epitelu, ktoré ju uvoľňujú do hlienov, ktoré pokrývajú a chránia dýchacie cesty.

Nepoužívajte: V prípade alergie na zložky prípravku.

Tehotenstvo a dojčenie: Pred použitím sa poraďte so svojím lekárom alebo lekárnikom.

Použitie: Postup pre prípravu aerosólu (hyaluronan sodný 0,3%, chlorid sodný, voda) :

  • Otvorte jednorazovú ampulku odlomením hrdla podľa vyznačenej čiary.
  • Obsah ampulky nalejte do nádobky rozprašovača.
  • Obsah jednej ampulky premeňte na aerosól pomocou príslušného zariadenia na aerosólovú terapiu.
  • Odporúča sa používať prístroj vybavený kompresorom, u ktorého je zaručený dostatočný výkon (orientačná hodnota je minimálne 0,40 ml za minútu).
  • Nepoužívajte ultrazvukové zariadenia.
  • V závislosti od typu použitého zariadenia úplná premena jednej ampulky na aerosól si vyžaduje 15 až 40 minút.

Upozornenie: YABRO® je určené iba na jednorazové použitie. Nepoužívajte opakovane, aby ste vylúčili akékoľvek riziko kontaminácie. Uchovávajte pri teplotách 0 °C až 25 °C. Nezmrazujte! Nepoužívajte po dátume exspirácie!


Vlastnosti

Koľko dní Vám vydrží balenie 30

Napísať hodnotenie

Otázky (0)

Nová otázka

Opýtajte sa, prosím, len ohľadom tohoto produktu. Otázku na iný produkt položte prosím na stránke požadovaného produktu. Pre odoslanie otázky nie je potrebná registrácia.

(nepovinné)
*(potrebný pre notifikáciu o zverejnení odpovede na otázku)
Viac o tomto produkte môžete nájsť na stránkach spoločnosti ADC »