Doktorka Sirupová s príchuťou čokolády 100ml

s príchuťou Čokolády 1x100 ml

Kód tovaru:

EAN: 8586011350287

7,78 € s DPH

Jednotková cena za liter77,78 €

Nakúpte ešte za 40,00 € a máte dopravu zadarmo (Cena dopravy je: 3,00 €)

O produkte

Výživový doplnok Doktorka Sirupová s príchuťou čokolády je kalciový sirup, ktorý obsahuje mikronizovaný vápnik (vo forme trikalciumfosfátu s lecitínom), vitamín K2, vitamín D3 a vitamín C.

Detaily

Charakteristika: Kalciový sirup s príchuťou čokolády. Obsahuje unikátnu kombináciu účinných zložiek, ktoré sú potrebné a nevyhnutné v každej fáze života. Mikronizovaný vápnik vo vysoko účinnej forme Lipocal s biologickou dostupnosťou až o 40% vyššou oproti bežnému trikalciumfosfátu a až o 15% vyššou ako v mlieku. Prírodný vitamín K2, Vitamín D3 a Vitamín C. Zloženie sirupu Doktor Sirup je vyvinuté podľa výskumov, ktoré preukázali, že nie je vhodné užívať vápnik samotný, ale spolu s ďalšími zložkami, ktoré podporujú jeho správne využitie v tele. Je vhodný pre deti, mladistvých, dospelých ako aj pre seniorov.

Dávkovanie:
deti 15 - 22 kg: 1 čajová lyžička (5 ml) denne
deti 22 - 44 kg: 1 polievková lyžica (10 ml) denne
dospelí: 2 polievkové lyžice (20 ml) denne

Dodržujte doporučené dávkovanie!

Upozornenie: Nakoľko sa vápnik v sirupe prirodzene usádza, sirup je potrebné pred použitím dôkladne pretrepať. Po otvorení udržujte fľašku uzavretú a skonzumujte do 20 dní. Nie je vhodný pre deti do 3 rokov. Nie je vhodné pre tehotné a dojčiace ženy. Nepoužívať pri známej precitlivenosti na jednotlivé zložky prípravku. Výživový doplnok sa nesmie používať ako náhrada rozmanitej stravy. Neprekračovať odporúčanú dennú dávku. Uchovávajte na tmavom a suchom mieste pri teplote do 25°C, mimo dohľadu a dosahu detí! Dbajte na príjem pestrej a vyváženej stravy a zdravý životný štýl.

Nepoužívať: U detí do 3 rokov. Pri alergii na zložky produktu. Ako náhradu pestrej stravy.

Tehotenstvo a dojčenie: Nie je vhodné pre tehotné a dojčiace ženy

Zloženie: glukózovo-fruktózový sirup, čistená voda, xantánová guma, prírodné farbivo karmín, prírodne identické arómy jahodová a vanilková, konzervant sorban draselný, vápnik (Lipocal™ - trikalciumfosfát, lecitín; 60 mg v 5 ml), vitamín C (kyselina askorbová, 30 mg v 5 ml), vitamín K2 (menachinón, 12,5 µg v 5 ml), vitamín D3 (cholekalciferol, 1,25 µg v 5 ml)

Vlastnosti

Koľko dní Vám vydrží balenie 30

Napísať hodnotenie

Otázky (0)

Nová otázka

Opýtajte sa, prosím, len ohľadom tohoto produktu. Otázku na iný produkt položte prosím na stránke požadovaného produktu. Pre odoslanie otázky nie je potrebná registrácia.

(nepovinné)
*(potrebný pre notifikáciu o zverejnení odpovede na otázku)
Viac o tomto produkte môžete nájsť na stránkach spoločnosti ADC »