Terezia BrusLinky + Bylinky Akut 10 kapsúl

cps 1x10 ks

Kód tovaru:

EAN: 8594006897266

12,57 € s DPH

Jednotková cena za cps1,26 €

Nakúpte ešte za 40,00 € a máte dopravu zadarmo (Cena dopravy je: 3,00 €)

O produkte

Terezia BrusLinky + Bylinky Akut je výživový doplnok na močové cesty. Terezia BrusLinky + Bylinky Akut napomáha močovému pohodliu a podporuje správnu funkciu močového ústrojenstva.

Detaily

Charakteristika: Brusnica obyčajná napomáha močovému pohodliu a podporuje správnu funkciu močového ústrojenstva. Stavikrv vtáčí znižuje množstvo niektorých baktérií na stenách močových ciest. Zlatobyľ obyčajný zvyšuje fyziologickú odolnosť organizmu v ťažkých podmienkach. Medvedica lekárska podporuje normálnu funkciu močového mechúra.

Nepoužívajte: V prípade alergie na zložky prípravku.Nie je vhodné pre deti do 15 rokov. Nie je náhradou vyváženej a pestrej sravy a zdravého životného štýlu.

Tehotenstvo a dojčenie: Nie je vhodné pre tehotné a dojčiace ženy.

Dávkovanie: 1 kapsula denne pred jedlom.Kapsula sa prehĺta celá a zapije vodou alebo sa rozdelí a obsah sa nasype do jedla alebo do vody. Dodržujte doporučené dávkovanie!
 
Zloženie: aktívne látky: Arctostaphylos uva-ursi (medvedica) , Polygonum aviculare (stavikrv) , Solidago virgaurea (zlatobyľ) , Vaccinium vitis-idaea (brusnica)

Upozornenie: Výživový doplnok sa nesmie používať ako náhrada rozmanitej stravy. Neprekračovať odporúčanú dennú dávku.Uchovávajte na tmavom a suchom mieste pri teplote do 25°C, mimo dohľadu a dosahu detí! Dbajte na príjem pestrej a vyváženej stravy a zdravý životný štýl.

Vlastnosti

Koľko dní Vám vydrží balenie 20

Napísať hodnotenie

Otázky (0)

Nová otázka

Opýtajte sa, prosím, len ohľadom tohoto produktu. Otázku na iný produkt položte prosím na stránke požadovaného produktu. Pre odoslanie otázky nie je potrebná registrácia.

(nepovinné)
*(potrebný pre notifikáciu o zverejnení odpovede na otázku)
Viac o tomto produkte môžete nájsť na stránkach spoločnosti ADC »