Cemio Alpské pastilky Šalvia a vitamín C 30+10 pastiliek

pastilky 30+10 (33% zadarmo) (40 ks)

Kód tovaru:

EAN: 8594160272008

5,73 € s DPH

Jednotková cena za cps0,14 €

Nakúpte ešte za 40,00 € a máte dopravu zadarmo (Cena dopravy je: 3,00 €)

O produkte

Cemio Alpské pastilky Šalvia a vitamín C výživový doplnok obsahuje šalviu a vitamín C. Cemio Alpské pastilky Šalvia a vitamín C eliminujú zápach z úst.

Detaily

Charakteristika: Pastilky so šalviou a vitamínom C. Šalvia eliminuje zápach z úst. Alpské pastilky sú vhodné pre podporu organizmu pri oslabení. Obsahujú zosilnenú dávku extraktu zo šalvie lekárskej (Salvia officinalis), osvedčenej rastliny, ktorá má blahodarné účinky na sliznicu dutiny ústnej a dýchacích ciest. Šalvia je vhodná aj k odstráneniu zápachu z úst. V 4 pastilkách je navyše odporúčaná denná dávka vitamínu C, ktorý je nevyhnutný pre činnosť imunitného systému.

Nepoužívajte: U detí do 3 rokov. Pri alergii na zložky produktu. Ako náhradu pestrej stravy.

Tehotenstvo a dojčenie: Pred použitím sa poraďte s lekárom alebo lekárnikom.

Dávkovanie: Pastilky sa nechajú niekoľkokrát denne rozpustiť v ústach. Maximálna denná dávka je 10 pastiliek. Dodržujte doporučené dávkovanie!

Zloženie:

Výživová zložka V 1 pastilke % RVH
Vitamín C (Acidum ascorbicum) 20 mg 25
Extrakt zo šalvie lekárskej 14,8 mg *

cukor, glukózový sirup, kyselina L-askorbová, regulátor kyslosti (kyselina citrónová), šalviový extrakt, prírodná aróma, šalviová silica.

Upozornenie: Výživový doplnok sa nesmie používať ako náhrada rozmanitej stravy. Neprekračovať odporúčanú dennú dávku. Uchovávajte na tmavom a suchom mieste pri teplote do 25°C, mimo dohľadu a dosahu detí! Dbajte na príjem pestrej a vyváženej stravy a zdravý životný štýl. Nepoužívajte po dátume exspirácie!

Vlastnosti

Koľko dní Vám vydrží balenie 20

Napísať hodnotenie

Otázky (0)

Nová otázka

Opýtajte sa, prosím, len ohľadom tohoto produktu. Otázku na iný produkt položte prosím na stránke požadovaného produktu. Pre odoslanie otázky nie je potrebná registrácia.

(nepovinné)
*(potrebný pre notifikáciu o zverejnení odpovede na otázku)
Viac o tomto produkte môžete nájsť na stránkach spoločnosti ADC »