VITAR Reviophtal lutein max 60 cps

cps 1x60 ks

Kód tovaru:

EAN: 8595011120837

19,22 € s DPH

Jednotková cena za cps0,32 €

Nakúpte ešte za 40,00 € a máte dopravu zadarmo (Cena dopravy je: 3,00 €)

O produkte

VITAR Reviophtal lutein max výživový doplnok s rastlinnými extraktmi, vitamínmi a minerálnymi látkami. VITAR Reviophtal lutein max sila pre Vaše oči.

Detaily

Charakteristika: Výživový doplnok s rastlinnými extraktmi, vitamínmi a minerálnymi látkami:

  • extrakt z nechtíka lekárskeho 200 mg
  • 10 % luteín (20 mg) a 2 % zeaxantín (4 mg) 
  • extrakt z čučoriedok 30 mg
  • extrakt z hroznového semienka 10 mg
  • BioPerine® 5 mg
  • vitamíny a minerálne látky

BioPerine® - patentovaný extrakt (piperín) vyrábaný zo špeciálneho druhu korenia Piper nigrum. Obsahuje prírodné extrakty z čučoriedky (Vaccinium myrtillus), hroznového semienka (Vitis vinifera) a nechtíka lekárskeho (Calendula officinalis), ktorý je zdrojom karotenoidov luteínu a zeaxantínu. Extrakty z čučoriedky a z hroznového semienka sú  významné pre svoj obsah bioflavonoidov, vitamínov a trieslovín. Kombinácia prírodných extraktov je doplnená o vitamíny C, E a minerálnu látku selén, ktoré prispievajú k ochrane buniek pred oxidačným stresom. Minerálna látka zinok prispieva k udržaniu dobrého zraku i k ochrane buniek pred oxidačným stresom. So sladidlom (sorbitol), bez pridaného cukru.

Nepoužívajte: U detí do 15 rokov. Pri alergii na zložky produktu. Ako náhradu pestrej stravy.

Tehotenstvo a dojčenie: Pred použitím sa poraďte s lekárom alebo lekárnikom.

Dávkovanie: 1 kapsula 1x denne po jedle. Kapsula sa užije vcelku a zapije sa dostatočným množstvom vody. Dodržujte doporučené dávkovanie.

Zloženie: Calendula officinalis (nechtík) , citran zinočnatý (zinok) , DL-alfa-tokoferylacetát (vitamín E) , kyselina L-askorbová (vitamín C) , luteín , Piper nigrum (čierne korenie) , seleničitan sodný (selén) , Vaccinium myrtillus (čučoriedka) , Vitis vinifera (vinič, hrozno) , zeaxantín

Upozornenie: Výživový doplnok sa nesmie používať ako náhrada rozmanitej stravy. Neprekračovať odporúčanú dennú dávku. Uchovávajte na tmavom a suchom mieste pri teplote do 25°C, mimo dohľadu a dosahu detí! Dbajte na príjem pestrej a vyváženej stravy a zdravý životný štýl. Nepoužívajte po dátume exspirácie!

Vlastnosti

Koľko dní Vám vydrží balenie 60

Napísať hodnotenie

Otázky (0)

Nová otázka

Opýtajte sa, prosím, len ohľadom tohoto produktu. Otázku na iný produkt položte prosím na stránke požadovaného produktu. Pre odoslanie otázky nie je potrebná registrácia.

(nepovinné)
*(potrebný pre notifikáciu o zverejnení odpovede na otázku)
Viac o tomto produkte môžete nájsť na stránkach spoločnosti ADC »