Molicare Skin čistiaca pena 400ml

(modrá rada) 1x400 ml

Kód tovaru: T04055

EAN: 4052199260938

10,00 € s DPH

Jednotková cena za liter249,89 €

Nakúpte ešte za 40,00 € a máte dopravu zadarmo (Cena dopravy je: 3,00 €)

O produkte

Molicare Skin čistiaca pena je šetrná pena s pH 5,5 určená na ošetrovanie pokožky pri úniku moču a stolice, čím pomáha predchádzať kožným ochoreniam. Molicare Skin čistiaca pena je dermatologicky testovaná, vhodná i pre citlivú pokožku.

Detaily

Charakteristika: Čistiaca pena MoliCare Skin rýchlo a bezpečne čistí pokožku po úniku moču alebo stolice bez použitia vody a mydla. Jej zloženie s pH 5,5 nenarušuje prirodzenú ochrannú vrstvu pokožky, nevysušuje ju a nedráždi. Tak minimalizuje i prípadné nežiaduce kožné ťažkosti, ktoré často vznikajú pri inkontinencii moču a stolice. Dokáže účinne neutralizovať pachy a príjemne a sviežo vonia. Príjemne ľahká pena sa ľahko rozpúšťa na koži a dobre rozotiera.Pri aplikácii na pokožku sa pena rýchlo a jemne rozpustí na mydlovú vodu a tou sa ľahko nečistoty z pokožky odstránia pomocou jednorazovej čistiacej utierky.

Nepoužívajte: U detí do 3 rokov. Pri alergii na zložky produktu. Do otvorených rán a na sliznice.

Tehotenstvo a dojčenie: Prípravok by sa mal dať vzhľadom na spôsob použitia a aplikačnú formu používať počas tehotenstva a dojčenia. Pred použitím je vhodné poradiť sa s lekárom alebo lekárnikom.

Spôsob použitia:  

  1. Penu nastriekať zo vzdialenosti 20 cm priamo na pokožku
  2. Nechať krátko pôsobiť
  3. Penu s nečistotami stierať jednorazovou utierkou, kým nie je pokožka úplne čistá
  4. Ideálne je následne aplikovať ako ochranu MoliCare Skin Ochranný krém v tenkej vrstve

Zloženie: kreatín a pantenol,

Upozornenie: Len na vonkajšie použitie! Uchovávajte na tmavom a suchom mieste pri teplote do 25°C, mimo dohľadu a dosahu detí! Nepoužívajte po dátume exspirácie!  

Vlastnosti

Koľko dní Vám vydrží balenie 15

Napísať hodnotenie

Otázky (0)

Nová otázka

Opýtajte sa, prosím, len ohľadom tohoto produktu. Otázku na iný produkt položte prosím na stránke požadovaného produktu. Pre odoslanie otázky nie je potrebná registrácia.

(nepovinné)
*(potrebný pre notifikáciu o zverejnení odpovede na otázku)
Viac o tomto produkte môžete nájsť na stránkach spoločnosti ADC »