Konopné mazanie extra chladivé 100 ml

1x100 ml

Kód tovaru:

EAN: 8592620000659

7,04 € s DPH

Jednotková cena za liter70,39 €

Nakúpte ešte za 40,00 € a máte dopravu zadarmo (Cena dopravy je: 3,00 €)

O produkte

Konopné mazanie extra chladivé kozmetický prípravok na masáž a tonizáciu pohybového ústrojenstva. Konopné mazanie extra chladivé má chladivé pôsobenie na kĺby a svaly.

Detaily

Charakteristika: Príjemný chladivý účinok na koži pretrváva ešte dlhú dobu po aplikácii a poskytuje tak pocit úľavy v okolí postihnutých partií. Dá sa ľahko vmasírovať do kože, nespôsobuje zafarbenie oblečenia a nepríjemné lepivé pocity. Bez syntetickej parfemácie. Dermatologicky testované. Masáž týmto prípravkom napomáha senzoricky schladiť pokožku v okolí namáhaných partií tela a prispieva tak k pocitu úľavy napríklad od svalovej únavy. Je všeobecne známe, že zlepšenie prekrvenia a rozhýbanie partií v okolí kĺbov napomáha potlačeniu pocitov stuhnutosti, ktoré môžu viesť až k bolestivosti. Konope napomáha regenerovať a upokojovať pocity podráždenia kože. Zvláčňuje a obsiahnuté látky pôsobia protizápalovo. Zmierňuje prjavy suchej kože, jej praskanie a akné.

Nepoužívajte: U detí do 18 rokov. Pri alergii na zložky produktu. Do otvorených rán a na sliznice.

Tehotenstvo a dojčenie:
Prípravok by sa mal dať vzhľadom na spôsob použitia a aplikačnú formu používať počas tehotenstva a dojčenia. Pred použitím je vhodné poradiť sa s lekárom alebo lekárnikom.

Použitie: Dostatočné množstvo prípravku naneste na kožu príslušnej časti tela a sústredenými pohybmi prstov a dlaní dôkladne vmasírujte prípravok do pokožky. Aplikáciu opakujte podlľa potreby, odporúčame pre čo najlepší uvoľňujúci účinok masáže minimálne 3-5x denne. Chladivý účinok sa postupne objaví po niekoľkých minútach. Pred prvou aplikáciou odporúčame účinok odskúšať na pokožke predlaktia. Pre intenzívnejší chladivý účinok na pokožke aplikáciu opakujte.

Zloženie: Aqua, Alcohol denat., Cannabis Sativa (Hemp) Seed Oil, PEG- 40 Hydrogenated Castor Oil, Polysorbate 80, Eucalyptus Globulus Leaf Oil, Mentha Piperita Oil, Carbomer, Triethanolamine, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Camphor, Menthol, Aroma, Xanthan Gum

Vlastnosti

Koľko dní Vám vydrží balenie 30

Napísať hodnotenie

Otázky (0)

Nová otázka

Opýtajte sa, prosím, len ohľadom tohoto produktu. Otázku na iný produkt položte prosím na stránke požadovaného produktu. Pre odoslanie otázky nie je potrebná registrácia.

(nepovinné)
*(potrebný pre notifikáciu o zverejnení odpovede na otázku)
Viac o tomto produkte môžete nájsť na stránkach spoločnosti ADC »