Canesten IntimGel 100 ml

1x100 ml

Kód tovaru:

EAN: 8590322003138

5,86 € s DPH

Jednotková cena za liter58,63 €

Nakúpte ešte za 40,00 € a máte dopravu zadarmo (Cena dopravy je: 3,00 €)

O produkte

Canesten IntimGel je upokojujúci intímny gél určený na špeciálnu intímnu hygienu a ochranu pokožky v intímnych partiách pri vaginálnych ťažkostiach. Vhodné pre ženy v aktívnom veku a pre dievčatá po prvej menštruácii. Canesten IntimGel dermatologicky testované, bez konzervačných látok, farbív a mydla.

Detaily

Charakteristika: Canesten IntimGel obsahuje glycín, ktorý pomáha upokojiť citlivé intímne partie náchylné na podráždenie a prispieva k príjemnému pocitu sviežosti, ktorý pretrváva počas celého dňa. Prípravok taktiež pomáha neutralizovať nadmerne kyslé prostredie intímnych partií a podporuje vaginálnu mikroflóru.

Nepoužívajte: Na otvotené rany a do očí. U dievčat do 14 rokov (resp. do prvej mensštruácie). Pri alergii na zložky produktu.

Tehotenstvo a dojčenie: Pred použitím sa poraďte s lekárom alebo lekárnikom.

Použitie: Naneste prípravok na mokrú pokožku v intímnych partiách a opláchnite dostatočným množstvom vody. Používajte dvakrát denne, najlepšie ráno a večer.

Zloženie: Aqua, Cocamidopropyl betaine, Cocamide DEA, Stearamine oxide, Sodium chloride, Glycine, PEG-6 caprylic/Capric glycerides, Parfum, Citronellol, Coumarin, D-limonene, Geraniol, Hydroxycitronellal, Linalool, Sodium hydroxide

Upozornenie: Len na vonkajšie použitie! Uchovávajte na tmavom a suchom mieste pri teplote do 25°C, mimo dohľadu a dosahu detí! Nepoužívajte po dátume exspirácie!

Vlastnosti

Koľko dní Vám vydrží balenie 30

Napísať hodnotenie

Otázky (0)

Nová otázka

Opýtajte sa, prosím, len ohľadom tohoto produktu. Otázku na iný produkt položte prosím na stránke požadovaného produktu. Pre odoslanie otázky nie je potrebná registrácia.

(nepovinné)
*(potrebný pre notifikáciu o zverejnení odpovede na otázku)
Viac o tomto produkte môžete nájsť na stránkach spoločnosti ADC »