Výpredaj
Terezia B15 Memory 60 cps

Terezia B15 Memory 60 cps

cps 1x60 ks

Kód tovaru:

EAN: 8594006896962

14,39 € s DPH

Jednotková cena za cps0,24 €

Nakúpte ešte za 40,00 € a máte dopravu zadarmo (Cena dopravy je: 3,00 €)

O produkte

Terezia B15 Memory výživový doplnok na podporu nervovej sústavy. Terezia B15 Memory s obsahom huby a rastlín.

Detaily

Charakteristika: B15 MEMORY je unikátny produkt s obsahom zdraviu prospešnej huby a rastlín. Priaznivo pôsobí pri rekonvalescencii po narkóze, pre zlepšenie pamäti, koncentrácie a kognitívnych funkcií a je vhodný pre všetkých s vysokými psychickými nárokmi (študenti, manažéri, seniory). Korálovec ježatý je veľmi vzácna huba bohatá na polysacharidy a polypeptidy s vysokým obsahom vlákniny. Kurkuma dlhá podporuje funkciu nervovej sústavy. Bakopa drobnolistá podporuje koncentráciu a pamäť, čo je dôležité najmä pre ľudí v starobe z dôvodu fyziologického procesu starnutia, podporuje schopnosť učiť sa a pomáha udržovať dobré kognitívne funkcie. Rozchodnica ružová má priaznivý vplyv na únavu a bolesti hlavy vyvolané stresom, pomáha stimulovať vnímanie a zlepšuje stav mysle. Ginkgo dvojlaločné prispieva k dobrej nervovej rovnováhe, podporuje duševnú rovnováhu a pomáha udržovať pamäť, ktorej výkonnosť vekom klesá.

Nepoužívajte: U detí do 15 rokov. Pri alergii na zložky produktu. Ako náhradu pestrej stravy.

Tehotenstvo a dojčenie: Nie je vhodné pre tehotné a dojčiace ženy.

Dávkovanie: 1 kapsula 2x denne pred jedlom. Kapsula sa prehltne celá a zapije vodou alebo sa rozdelí a obsah sa nasype do jedla alebo vody. Je možné užívať podľa potreby aj dlhodobo. Dodržujte doporučené dávkovanie!

Zloženie: 1 kapsula obsahuje 300 mg zmesi B15 MEMORY [prášok sušenej huby korálovca ježatého (Hericium erinaceus) 100 mg, prášok kurkumy dlhej (Curcuma longa) 70 mg, extrakt bakopy drobnolistej (Bacopa monnieri) 50 mg, extrakt rozchodnice ružovej (Rhodiola rosea) 40 mg, extrakt ginkga dvojlaločného (Ginkgo biloba) 20 mg, sušené pivovarské kvasnice (s obsahom kyseliny pangamínové v prírodnej forme) 20 mg]. Obal kapsuly: želatína.

Upozornenie: Výživový doplnok sa nesmie používať ako náhrada rozmanitej stravy. Neprekračovať odporúčanú dennú dávku. Uchovávajte na tmavom a suchom mieste pri teplote do 25°C, mimo dohľadu a dosahu detí! Dbajte na príjem pestrej a vyváženej stravy a zdravý životný štýl. Nepoužívajte po dátume exspirácie!

Vlastnosti

Koľko dní Vám vydrží balenie 30

Napísať hodnotenie

Otázky (0)

Nová otázka

Opýtajte sa, prosím, len ohľadom tohoto produktu. Otázku na iný produkt položte prosím na stránke požadovaného produktu. Pre odoslanie otázky nie je potrebná registrácia.

(nepovinné)
*(potrebný pre notifikáciu o zverejnení odpovede na otázku)
Viac o tomto produkte môžete nájsť na stránkach spoločnosti ADC »