Bioderma Atoderm SOS sprej 200 ml

1x200 ml

Kód tovaru: T04573

EAN: 3401528546341

Tento produkt aktuálne nie je dostupný

22,64 € s DPH

Jednotková cena za liter113,18 €

Nakúpte ešte za 40,00 € a máte dopravu zadarmo (Cena dopravy je: 3,00 €)

O produkte

Bioderma Atoderm SOS sprej upokojuje svrbenie počas 60 sekúnd so 6 hodinovou účinnosťou. Bioderma Atoderm SOS sprej vhodný pre celú rodinu.

Detaily

Charakteristika: Atoderm SOS Sprej upokojuje svrbenie počas 60 sekúnd so 6 hodinovou účinnosťou. Skin Relief Technology v kombinácii s upokojujúcou dermatologicky účinnou látkou pôsobia už pri začiatku biologického svrbenia. Skin Barrier TherapyTM patent chráni i tú najsuchšiu pokožku pred baktériami, ktoré spôsobujú podráždenie. Jeho ultra-ľahká textúra poskytuje okamžitý pocit úľavy a pohodlia. Veľmi rýchle a hygienické použitie v jednom jednoduchom kroku. Je možné ho použiť kedykoľvek počas dňa i noci. Je vhodný pre atopickú pokožku. Výborná znášanlivosť. Nekomedogénny. Hypoalergénny. Bez parabénov. Bez parfumu. Nestriekajte na oblečenie. Klinicky testovaný.

Nepoužívajte:  Pri alergii na zložky produktu. Do otvorených rán a na sliznice. U predčasne narodených detí.

Tehotenstvo a dojčenie: Prípravok by sa mal dať vzhľadom na spôsob použitia a aplikačnú formu používať počas tehotenstva a dojčenia. Pred použitím je vhodné poradiť sa s lekárom alebo lekárnikom.

Spôsob použitia: Nastriekajte na čistú pokožku zo vzdialenosti 20 cm. Nechajte zaschnúť. Používajte podľa potreby. Dospelí, deti, dojčatá. Tvár a telo. Môžete použiť aj pri novorodencoch s výnimkou predčasne narodených detí. Pokiaľ nespozorujete žiadne zlepšenie stavu pokožky alebo pokiaľ problémy pretrvávajú konzultujte s lekárom. Používa sa samostatne alebo s medicínskou liečbou na základe lekárskeho odporučenia.

Zloženie: AQUA/WATER/EAU, GLYCERIN, DIPROPYLENE GLYCOL, ISOSTEARYL ISOSTEARATE, SUCROSE STEARATE, SQUALANE, MICROCRYSTALLINE CELLULOSE, PENTYLENE GLYCOL, GLYCYRRHETINIC ACID, DISODIUM EDTA, CELLULOSE GUM, D.A.F. (Dermatological Advanced Formulation), POLYACRYLATE CROSSPOLYMER-6, TAMBOURISSA TRICHOPHYLLA LEAF EXTRACT, TOCOPHEROL, LECITHIN, HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL, NIACINAMIDE, CAMELLIA SINENSIS LEAF EXTRACT, FRUCTOOLIGOSACCHARIDES, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, LAMINARIA OCHROLEUCA EXTRACT. [BI 732]

Upozornenie: Len na vonkajšie použitie! Uchovávajte na tmavom a suchom mieste pri teplote do 25°C, mimo dohľadu a dosahu detí! Nepoužívajte po dátume exspirácie!

Vlastnosti

Koľko dní Vám vydrží balenie 60

Napísať hodnotenie

Otázky (0)

Nová otázka

Opýtajte sa, prosím, len ohľadom tohoto produktu. Otázku na iný produkt položte prosím na stránke požadovaného produktu. Pre odoslanie otázky nie je potrebná registrácia.

(nepovinné)
*(potrebný pre notifikáciu o zverejnení odpovede na otázku)
Viac o tomto produkte môžete nájsť na stránkach spoločnosti ADC »