OLFEN 140 mg 10 liečivých náplastí

emp med (vre.papier/PE/Al/kopol.etylénmetakryl. kys.) 1x10 ks

Kód tovaru:

EAN: 8585034703926

Tento produkt aktuálne nie je dostupný

19,20 € s DPH

Jednotková cena za ks1,92 €

Nakúpte ešte za 40,00 € a máte dopravu zadarmo (Cena dopravy je: 3,00 €)

O produkte

OLFEN náplasť sa používa na lokálne ošetrenie traumaticky zapríčinených bolestí a zápalov šliach, svalov, väzov horných a dolných končatín (pomliaždenie, natiahnutie, vyvrtnutie). OLFEN náplasť je určené dospelým a mladistvým od 16 rokov.

Detaily

Indikácie: Antireumatikum, nesteroidové antiflogistikum, analgetikum na lokálne použitie. Na lokálne ošetrenie traumaticky zapríčinených bolestí a zápalov šliach, svalov, väzov horných a dolných končatín (pomliaždenie, natiahnutie, vyvrtnutie). Na lokálne ošetrenie reumatických bolestí (periarthritis, bursitis, epicondylitis, cervikálny syndróm, spondylosis, tendovaginitis). Lokálna symptomatická liečba bolesti pri epikondylitíde a vyvrtnutom členku. Ak sa príznaky vášho ochorenia nezlepšia alebo ak sa zhoršia za 14 dní, musíte sa obrátiť na lekára.

Kontraindikácie: Ak ste precitlivený na diklofenak, kyselinu acetylsalicylovú, iné nesteroidové protizápalové liečivá (NSAID), alebo iné pomocné látky lieku. Ak máte poškodenú pokožku s poranením akéhokoľvek druhu: exsudatívna dermatitída, ekzém, infikované poranenie, popálenina alebo rana. Deti mladšie ako 16 rokov.

Tehotenstvo a dojčenie: Počas posledného trimestra tehotenstva. Pri dojčení sa poraďte so svojím lekárom alebo lekárnikom.

Dávkovanie a spôsob použitia: Jedna liečivá náplasť sa nalepí na boľavé miesto 2-krát denne (ráno a večer).

Vlastnosti

Účinná látka sodná soľ diklofenaku
Množstvo účinnej látky v 1 dávke lieku 140 mg/ 1 náplasti
Lieková forma dermálna náplasť
Koľko dní Vám vydrží balenie 20

Na stiahnutie

Napísať hodnotenie

Otázky (0)

Nová otázka

Opýtajte sa, prosím, len ohľadom tohoto produktu. Otázku na iný produkt položte prosím na stránke požadovaného produktu. Pre odoslanie otázky nie je potrebná registrácia.

(nepovinné)
*(potrebný pre notifikáciu o zverejnení odpovede na otázku)
Viac o tomto produkte môžete nájsť na stránkach spoločnosti ADC »