Quies Silikónové chrániče sluchu Maxi 3x2 ks

špeciálne na plávanie 3x2 ks

Kód tovaru:

EAN: 3435172181061

6,75 € s DPH

Jednotková cena za ks1,13 €

Nakúpte ešte za 40,00 € a máte dopravu zadarmo (Cena dopravy je: 3,00 €)

O produkte

Quies Silikónové chrániče sluchu Maxi zabraňujú prieniku vody do ucha.Quies Silikónové chrániče sluchu Maxi odporúčané pre uši citlivé na vodu.

Detaily

Charakteristika: Quies silikónové chrániče sluchu určené pre deti zabraňujú prieniku vody do ucha (v bazénoch, pri mori, v sprche). Ich pružná a jemne priľnavá štruktúra neprepustí vodu do ucha. Hypoalergénne, odporúčané pre uši citlivé na vodu.

Nepoužívajte: Pri alergii na zložky produktu. V rozpore s návodom na použitie.

Tehotenstvo a dojčenie: Pred použitím je vhodné poradiť sa s lekárom alebo lekárnikom.

Spôsob použitia: Sformujte celý silikónový chránič a jemne ho vložte do ucha. Chrániče nerozstrihávajte a nezatláčajte hlboko do zvukovodu. Postupuje sa podľa návodu na použitie, ktorý je vo vnútri balenia. Chránič sa čistými prstami jemne zavedie do zvukovodu a prstom sa pridrží, kým v uchu nezaujme príjemnú polohu.

Upozornenie: Uchovávajte na tmavom a suchom mieste pri teplote do 25°C, mimo dohľadu a dosahu detí! Nepoužívajte po dátume exspirácie!

Vlastnosti

Koľko dní Vám vydrží balenie 30

Napísať hodnotenie

Otázky (0)

Nová otázka

Opýtajte sa, prosím, len ohľadom tohoto produktu. Otázku na iný produkt položte prosím na stránke požadovaného produktu. Pre odoslanie otázky nie je potrebná registrácia.

(nepovinné)
*(potrebný pre notifikáciu o zverejnení odpovede na otázku)
Viac o tomto produkte môžete nájsť na stránkach spoločnosti ADC »