Generica Laktoleraza 30 tbl

tbl 1x30 ks

Kód tovaru:

EAN: 8588003769909

6,65 € s DPH

Jednotková cena za tbl0,22 €

Nakúpte ešte za 40,00 € a máte dopravu zadarmo (Cena dopravy je: 3,00 €)

O produkte

Generica Laktoleraza výživový doplnok s obsahom enzýmu laktáza. Generica Laktoleraza zlepšuje trávenie laktózy u osôb, ktoré majú ťažkosti s trávením laktózy.

Detaily

Charakteristika: Výživový doplnok s obsahom enzýmu laktáza. Enzým laktáza zlepšuje trávenie laktózy v prípade osôb, ktoré majú ťažkosti s trávením laktó zy. Jedna tableta obsahuje enzým laktázu:4500 ALU (FCC) - laktázových jednotiek.

Nepoužívajte: U detí do 3 rokov. Pri alergii na zložky produktu. Ako náhradu pestrej stravy.

Tehotenstvo a dojčenie: Pred použitím sa poraďte s lekárom alebo lekárnikom.

Dávkovanie: 1 tableta sa zapije vodou pred alebo počas jedla, ktoré obsahuje laktózu. V prípade potreby sa môžu užiť 2 tablety v závislosti od množstva laktózy v jedle alebo znášanlivosti laktózy. Najviac 8 tabliet za deň. Dodržujte doporučené dávkovanie!

Zloženie: Enzým laktáza, objemové činidlá: hydrogénfosforečnan vápenatý dihydrát, mikrokryštalická celulóza; mikrogranulovaný enzýmový preparát: maltodextrín, laktáza, voda, chlorid sodný; kroskarmelóza, protihrudkujúca látka: stearan horečnatý

Upozornenie: Výživový doplnok sa nesmie používať ako náhrada rozmanitej stravy.
Neprekračovať odporúčanú dennú dávku. Uchovávajte na tmavom a suchom mieste pri teplote do 25°C, mimo dohľadu a dosahu detí! Dbajte na príjem pestrej a vyváženej stravy a zdravý životný štýl. Nepoužívajte po dátume exspirácie!

Vlastnosti

Koľko dní Vám vydrží balenie 30

Napísať hodnotenie

Otázky (2)

  • návštevník sa pýta

    03.10.2023
    Dobry den mam alergiu na mlieko a vajcia lekarnik v lekarni mi odorucil dat si tento liek a po nom mozem jest kolko chcem vajec a pit mlieko. Chcem sa spytat je to naozaj tak? Nedostavia sa mi tazkosti neskor? Dakujem za odpoved
    Tomáš Srnka

    Odpovedá
    PharmDr.
    Tomáš Srnka
    farmaceut

    Dobrý deň, áno po užití tabliet s obsahom laktázy môžete konzumovať mliečne produkty, avšak treba si dať pozor na správnu dávku tableit v závislosti od množstva laktózy v mliečnych produktoch. Čo sa týka vajec, Laktoleráza nemá žiadny vplyv na vajcia - teda alergiu vám nezmierni. Pekný deň. PharmDr. Tomáš Srnka
  • návštevník sa pýta

    03.10.2023
    Dakujem za odpoved tym padom sa chcem spytat ci existuje nejaky liek na vajcia?
    Tomáš Srnka

    Odpovedá
    PharmDr.
    Tomáš Srnka
    farmaceut

    Dobrý deň, o takom lieku ani výživovom doplnku nemám vedomosť :( Pekný deň. PharmDr. Tomáš Srnka

Nová otázka

Opýtajte sa, prosím, len ohľadom tohoto produktu. Otázku na iný produkt položte prosím na stránke požadovaného produktu. Pre odoslanie otázky nie je potrebná registrácia.

(nepovinné)
*(potrebný pre notifikáciu o zverejnení odpovede na otázku)
Viac o tomto produkte môžete nájsť na stránkach spoločnosti ADC »