Lactofeel vaginálny gél 7 x 5 ml

7x5 ml

Kód tovaru:

EAN: 7315518580115

15,71 € s DPH

Jednotková cena za liter448,97 €

Nakúpte ešte za 40,00 € a máte dopravu zadarmo (Cena dopravy je: 3,00 €)

O produkte

Lactofeel vaginálny gél zdravotnícka pomôcka s obsahom kyseliny mliečnej a glykogénuLactofeel vaginálny gél určený na pomoc pri liečbe bakteriálnej vaginózy a na zabránenie jej opakovaniu.

Detaily

Charakteristika: LactoFeel s obsahom kyseliny mliečnej a glykogénu určený na pomoc pri liečbe bakteriálnej vaginózy a na zabránenie jej opakovaniu. Používa sa na obnovu normálneho pH pošvy, zmiernenie a odstránenie stavov súvisiacich s bakteriálnou vaginózou - odstraňuje nepríjemný zápach, obťažujúci výtok a ťažkosti.Na udržanie prirodzeného pH pošvy a zabránenie opakovanej bakteriálnej vaginózy.

Nepoužívajte: U detí do 18 rokov. Pri alergii na zložky produktu. Ako náhradu pestrej stravy.

Tehotenstvo a dojčenie: Pred použitím sa poraďte s lekárom alebo lekárnikom.

Dávkovanie: Gél sa aplikuje tak, že sa vloží celý predĺžený krk tuby do pošvy a vytlačí sa celý obsah tuby. Najvhodnejšie je používať vaginálny gél pred spaním. Dodržujte doporučené dávkovanie!

Upozornenie: Výživový doplnok sa nesmie používať ako náhrada rozmanitej stravy. Neprekračovať odporúčanú dennú dávku. Uchovávajte na tmavom a suchom mieste pri teplote do 25°C, mimo dohľadu a dosahu detí! Dbajte na príjem pestrej a vyváženej stravy a zdravý životný štýl. Nepoužívajte po dátume exspirácie!

Vlastnosti

Koľko dní Vám vydrží balenie 7

Napísať hodnotenie

Otázky (2)

  • návštevník sa pýta

    07.05.2022
    Môžem počas užívania tohto lieku(lactofeel) mat pohlavný styk?
    Tomáš Srnka

    Odpovedá
    PharmDr.
    Tomáš Srnka
    farmaceut

    Dobrý deň, ak máte vaginálny problém neodporúča sa mať pohlavný styk, aby ste zabránili infikovaniu aj partnera. Ak ho používate preventívne, na zabránenie opakovanej vaginózy, môžte mať pohlavný styk, avšak nie hneď po aplikácií. Pekný deň
  • návštevník sa pýta

    09.08.2022
    Je lactofeel vhodný aj pri mykóza, spôsobenej candidou. Resp. je vhodný na zabránenie opakovaniu mykozy.
    Tomáš Srnka

    Odpovedá
    PharmDr.
    Tomáš Srnka
    farmaceut

    Dobrý deň, Lactofeel vaginálny gél je určený na akékoľvek vaginózy, ktoré sú spôsobené bakteriami. Candida patrí medzi kvasinky. Preto ak trpíte mykózami, ktoré sú spôsobené Candidou Lactofeel Vám nezaberie. Pekný deň

Nová otázka

Opýtajte sa, prosím, len ohľadom tohoto produktu. Otázku na iný produkt položte prosím na stránke požadovaného produktu. Pre odoslanie otázky nie je potrebná registrácia.

(nepovinné)
*(potrebný pre notifikáciu o zverejnení odpovede na otázku)
Viac o tomto produkte môžete nájsť na stránkach spoločnosti ADC »