Konská masť s kolagénom forte chladivá masážny gél 200 ml

chladivá 1x200 ml

Kód tovaru:

EAN: 7640133072944

10,17 € s DPH

Jednotková cena za liter50,87 €

Nakúpte ešte za 40,00 € a máte dopravu zadarmo (Cena dopravy je: 3,00 €)

O produkte

Konská masť s kolagénom forte chladivá masážny gél kozmetický prípravok rýchlo vyvolá intenzívne osvieženie. Konská masť s kolagénom forte chladivá masážny gél s morským kolagénom, kyselinou hyalurónovou a 25 bylinnými a rastlinnými extraktmi.

Detaily

Charakteristika: Konská masť s morským kolagénom forte chladivá je unikátny emulzný gél s morským kolagénom, kyselinou hyalurónovou a 25 bylinnými a rastlinnými extraktmi vyrobený na základe tradičnej švajčiarskej receptúry, obohatený o MSM, komplex horčíka a bioaktívny kremík z extraktu prasličky roľnej. Emulzný gél pri masáži rýchlo vyvolá intenzívne osvieženie.

Nepoužívajte: U detí do 3 rokov. Pri alergii na zložky produktu. Do otvorených rán a na sliznice. Pri použití v oblasti kŕčových žíl tieto miesta nemasírujte, ale iba zľahka potierajte. Zriedkavo sa môže vyskytnúť alergická reakcia na niektorú z bioaktívnych zložiek prípravku. V takom prípade je nutné prerušiť aplikáciu a pri pretrvávajúcich ťažkostiach vyhľadať lekára.

Tehotenstvo a dojčenie: Prípravok by sa mal dať vzhľadom na spôsob použitia a aplikačnú formu používať počas tehotenstva a dojčenia. Pred použitím je vhodné poradiť sa s lekárom alebo lekárnikom.

Spôsob použitia:  Po nanesení na určené miesto sa má úplne vmasírovať množstvo gélu, aké pokožka absorbuje. Aplikuje sa na čistú pokožku. Pre zvýšenie účinnosti je tiež možné použiť zábal so silnou vrstvou gélu.

Zloženie: kyselina hyalurónová, bylinné extrakty, MSM, horčík, kremík, praslička roľná

Upozornenie: Len na vonkajšie použitie! Uchovávajte na tmavom a suchom mieste pri teplote do 25°C, mimo dohľadu a dosahu detí! Nepoužívajte po dátume exspirácie!

Vlastnosti

Koľko dní Vám vydrží balenie 30

Napísať hodnotenie

Otázky (0)

Nová otázka

Opýtajte sa, prosím, len ohľadom tohoto produktu. Otázku na iný produkt položte prosím na stránke požadovaného produktu. Pre odoslanie otázky nie je potrebná registrácia.

(nepovinné)
*(potrebný pre notifikáciu o zverejnení odpovede na otázku)
Viac o tomto produkte môžete nájsť na stránkach spoločnosti ADC »