Barnys Cran-urin forte tekuté brusnice 500 ml

tekuté brusnice 1x500 ml

Kód tovaru:

EAN: 621629900290

16,12 € s DPH

Jednotková cena za liter32,24 €

Nakúpte ešte za 40,00 € a máte dopravu zadarmo (Cena dopravy je: 3,00 €)

Zakúpením tohto produktu môžete získať až 16 vernostných bodov. Za obsah košíka získate celkovo 16 bodov, ktoré môžu byť prevedené na zľavový kupón v hodnote 0,16 €.


O produkte

Barnys Cran-urin forte tekuté brusnice z vysoko kvalitného extraktu z kanadských brusníc. Barnys Cran-urin forte tekuté brusnice je výživový doplnok.

Detaily

Charakteristika: Rastlinný výživový doplnok z vysoko kvalitného extraktu z kanadských brusníc veľkoplodých (Vaccinium macrocarpon). Brusnice triedy A sú zbierané v maximálnom vrchole zrelosti, kedy je obsah najdôležitejsích látok - proanthokyanidínov (PAC) najvyšší.

Nepoužívajte: Prípravok nesmú užívať deti do 3 rokov. Ako náhradu pestrej stravy. Pri precitlivenosti na niektorú zo zložiek produktu.

Tehotenstvo a dojčenie: Pred použitím sa poraďte s lekárom alebo lekárnikom.

Dávkovanie: Dospelí užívajú prípravok v dávke 10 ml 2x denne. Deti od 3 rokov by mali užívať len polovičnú dávku 5 ml 2x denne. Podľa potreby možno dochutiť cukrom alebo pridať do čaju. Pred každým použitím pretrepať. Ustanovená odporúčaná denná dávka sa nesmie presiahnuť!

Zloženie: Vaccinium macrocarpon (kanadská brusnica)

Upozornenie: Výživový doplnok sa nesmie používať ako náhrada rozmanitej stravy. Neprekračovať odporúčanú dennú dávku. Uchovávajte na tmavom a suchom mieste pri teplote do 25°C, mimo dohľadu a dosahu detí! Dbajte na príjem pestrej a vyváženej stravy a zdravý životný štýl.

Vlastnosti

Koľko dní Vám vydrží balenie 25

Napísať hodnotenie

Otázky (0)

Nová otázka

Opýtajte sa, prosím, len ohľadom tohoto produktu. Otázku na iný produkt položte prosím na stránke požadovaného produktu. Pre odoslanie otázky nie je potrebná registrácia.

(nepovinné)
*(potrebný pre notifikáciu o zverejnení odpovede na otázku)
Viac o tomto produkte môžete nájsť na stránkach spoločnosti ADC »