Barnys Cran-Urin Super forte 20 cps

cps 1x20 ks

Kód tovaru:

EAN: 621629901716

15,26 € s DPH

Jednotková cena za cps0,76 €

Nakúpte ešte za 40,00 € a máte dopravu zadarmo (Cena dopravy je: 3,00 €)

Zakúpením tohto produktu môžete získať až 15 vernostných bodov. Za obsah košíka získate celkovo 15 bodov, ktoré môžu byť prevedené na zľavový kupón v hodnote 0,15 €.


O produkte

Barnys Cran-Urin Super forte obsahuje vysoko akostný brusnicový extrakt v maximálnej sile a biotín. Barnys Cran-Urin Super forte tak pomáha udržať sliznice močových  ciest zdravé.

Detaily

Charakteristika: Cran-Urin je rastlinný výživový doplnok z vysoko kvalitného extraktu z kanadských brusníc veľkoplodých (Vaccinium macrocarpon). Brusnice triedy A sú zberané v maximálnom vrchole zrelosti, kedy je obsah najdôležitejších látok - proanthokyanidínov (PAC) najvyšší. Barny´s Cran-UrinTM je vyrábané patentovanou technológiou CranRichPacTM, ktorá garantuje pomer 36 : 1, čo znamená, že 36 000 mg brusníc je sústredených v 1 000 mg CranRichPAC. Brusnice obsahujú prírodné fenolové zlúčeniny (katechín, flavonoidy – proanthokyanidíny, anthokyanidíny, kyselinu fenolovú, anthokyaníny, lignany).

  • Biotín prispieva k udržaniu normálneho stavu slizníc, napr. aj slizníc močových ciest.

Nepoužívajte: Prípravok nesmú užívať deti do 3 rokov. Ako náhradu pestrej stravy. Pri precitlivenosti na niektorú zo zložiek produktu.

Tehotenstvo a dojčenie: Pred použitím sa poraďte s lekárom alebo lekárnikom.

Dávkovanie: Dospelí užívajú prvé tri dni 2 kapsuly 2x za deň (ráno, večer). Štvrtý až siedmy deň sa užíva 1 kapsula 2x za deň (ráno, večer). Pri miernych problémoch užívajú dospelí 1 kapsulu 2x za deň (ráno, večer). Pri dlhodobejšom užívaní sa zníži na 1 kaspulu 1x za deň. Deti od 3 rokov 1-2 kapsuly za deň. Ustanovená odporúčaná denná dávka sa nesmie presiahnuť!

Zloženie: Obsah zložiek v 1 kapsule : brusnicový extrakt vyrobený patentovanou technológiou CranRichPacTM (36:1) 500 mg, vitamín H (biotín) 25 μg (50 % ODD), objemové činidlo - mikrokryštalická celulóza, emulgátor – hydroxypropylmetylcelulóza

Upozornenie: Výživový doplnok sa nesmie používať ako náhrada rozmanitej stravy. Neprekračovať odporúčanú dennú dávku. Uchovávajte na tmavom a suchom mieste pri teplote do 25°C, mimo dohľadu a dosahu detí! Dbajte na príjem pestrej a vyváženej stravy a zdravý životný štýl.

Vlastnosti

Koľko dní Vám vydrží balenie 10

Napísať hodnotenie

Otázky (0)

Nová otázka

Opýtajte sa, prosím, len ohľadom tohoto produktu. Otázku na iný produkt položte prosím na stránke požadovaného produktu. Pre odoslanie otázky nie je potrebná registrácia.

(nepovinné)
*(potrebný pre notifikáciu o zverejnení odpovede na otázku)
Viac o tomto produkte môžete nájsť na stránkach spoločnosti ADC »