Melisana Klosterfrau roztok 95 ml

sol pdr (fľ.skl.) 1x95 ml

Kód tovaru:

EAN: 4008617007319

Tento produkt už nie je dostupný

5,91 € s DPH

Jednotková cena za liter62,25 €

Nakúpte ešte za 40,00 € a máte dopravu zadarmo (Cena dopravy je: 3,00 €)

Zakúpením tohto produktu môžete získať až 5 vernostných bodov. Za obsah košíka získate celkovo 5 bodov, ktoré môžu byť prevedené na zľavový kupón v hodnote 0,05 €.


O produkte

Melisana Klosterfrau roztok liek má antiseptický, karminatívny, upokojujúci a prekrvujúci účinok. Melisana Klosterfrau roztok vhodný pri bolestiach nervového pôvodu a svalových bolestiach.

Detaily

Indikácie: MELISANA Klosterfrau je liehový destilát rastlinných liečiv s obsahom silíc. Má antiseptický, karminatívny, upokojujúci a prekrvujúci účinok.

Na vnútorné použitie: Je vhodný pri akútnych ochoreniach horných dýchacích ciest, chrípke, pôsobí ako karminatívum (zlepšuje trávenie), má antiseptický (ničiaci choroboplodné zárodky) a mierne upokojujúci účinok. Možno ho úspešne používať pri stavoch napätia, nepokoja, nervozite, tréme, poruchách zaspávania, bolestiach pri menštruácii a problémoch v menopauze.

Na vonkajšie použitie: Pri bolestiach nervového pôvodu a svalových bolestiach. Pri bolestiach v krížovej oblasti, pri únave a vyčerpaní. Pri zápaloch ďasien (antiseptický účinok).

Kontraindikácie: Precitlivenosť na liečivá alebo na pomocnú látku. Liek nesmú vnútorne užívať deti, tehotné a dojčiace ženy. Nesmie sa užívať pri vredovej chorobe žalúdka a dvanástnika, ochoreniach obličiek a pečene, alkoholizme, epilepsii, poškodení mozgu.

Tehotenstvo a dojčenie: Liek sa neodporúča užívať počas gravidity a laktácie.

Dávkovanie: Ak lekár neodporúča inak, vnútorne sa užíva 1-3 čajové lyžičky lieku zriedené s 2-násobným množstvom vody 1x denne.

Na vonkajšie použitie sa odporúča nezriedený roztok potrieť na bolestivé miesto. U pacientov s citlivou pokožkou sa odporúča roztok zriediť s 2 dielmi vody a následne aplikovať na pokožku.

Upozornenie: Uchovávajte na tmavom a suchom mieste pri teplote do 25°C, mimo dohľadu a dosahu detí! Dodržujte doporučené dávkovanie a terapeutický režim. Pred použitím si prečítajte písomnú informáciu pre používateľa pribalenú k lieku. V prípade nejasností sa informujte u lekára alebo lekárnika. Nepoužitý liek vráťte do lekárni, pomôžete tak chrániť životné prostredie! Nepoužívajte po dátume exspirácie!

Vlastnosti

Účinná látka zmes silíc z liečivých rastlín
Množstvo účinnej látky v 1 dávke lieku 1 ml / 0,65 mg silice
Lieková forma Perorálny / dermálny roztok
Koľko dní Vám vydrží balenie 100

Na stiahnutie

Napísať hodnotenie

Otázky (0)

Nová otázka

Opýtajte sa, prosím, len ohľadom tohoto produktu. Otázku na iný produkt položte prosím na stránke požadovaného produktu. Pre odoslanie otázky nie je potrebná registrácia.

(nepovinné)
*(potrebný pre notifikáciu o zverejnení odpovede na otázku)
Viac o tomto produkte môžete nájsť na stránkach spoločnosti ADC »