GS Mimistar forte 90 tbl

tbl 1x90 ks

Kód tovaru:

EAN: 8594032757756

Tento produkt už nie je dostupný

18,78 € s DPH

Jednotková cena za tbl0,21 €

Nakúpte ešte za 40,00 € a máte dopravu zadarmo (Cena dopravy je: 3,00 €)

Zakúpením tohto produktu môžete získať až 18 vernostných bodov. Za obsah košíka získate celkovo 18 bodov, ktoré môžu byť prevedené na zľavový kupón v hodnote 0,18 €.


O produkte

GS Mimistar forte výživový doplnok je prípravok s vysokým obsahom inozitolu, kyseliny listovej, jódu, horčíka, zinku a ďalších dôležitých látok. GS Mimistar forte pre podporu počatia.

Detaily

Charakteristika: GS MimiStar® FORTE je prípravok s vysokým obsahom inozitolu, kyseliny listovej, jódu, horčíka, zinku a ďalších dôležitých látok, ktoré vyladia Váš organizmus do optimálnej formy a pripravia ho k počatiu bábätka a následnému tehotenstvu.

GS MimiStar® je unikátny prípravok vyvinu­tý so špecialistami na pomoc pri otehot­není z Ústavu pre starostlivosť o matku a dieťa v Prahe–Podolí, ktorý zohľadňuje potreby žien, ktoré sa chystajú otehot­nieť. Dokonale pripraví Vaše telo k počatiu bábätka a navyše kladie dôraz na látky, ktoré prispievajú k psychickej pohode.
V tomto období hrá psychika veľkú úlohu. Šanca na otehotnenie je ovplyvnená psy­chickým stavom ženy. Žena by mala byť pre otehotnenie psychicky pripravená a na novú etapu svojho života sa tešiť, nie sa stresovať. Pre úspešné počatie je nadmieru dôležité cítiť sa dobre. Preto GS MimiStar® obsahu­je látky, ktoré priaznivo ovplyvňujú psychic­kú činnosť a prispievajú k zníženiu miery únavy a vyčerpania. Psychická vyrovnanosť je dôležitá ako pre obdobie počatia, tak vlastne aj pre celý priebeh tehotenstva, kedy je samotný organizmus ženy vystavený významnej hormonálnej prestavbe, ktorá súvisí už od raných fáz tehotenstva s psychickými zmenami.

Nepoužívajte: U detí do 18 rokov. Pri alergii na zložky produktu. Ako náhradu pestrej stravy.

Tehotenstvo a dojčenie: Pred použitím sa poraďte s lekárom alebo lekárnikom.

Dávkovanie: 3 tablety denne minimálne po dobu 3 mesiacov pred otehotnením. Tablety možno užiť naraz alebo samostatne. Užívanie je bezpečné aj v období tehotenstva. Dodržujte doporučené dávkovanie!

Zloženie:

v 3 tabletách

v 1 tablete

Výživové zložky

 Obsah  % RVH

Obsah

% RVH

Inozitol

2,1 g  *

700 mg

*

Kyselina listová

800 µg  400

266,7 µg

133

Horčík

150 mg  40

50 mg

13

Zinok

10 mg  100

3,33 mg

33

Jód

180 µg  120

60 µg

40

Vitamín C

60 mg  75

20 mg

25

Vitamín B6

1,5 mg  107

0,5 mg

36

Vitamín B12

2,1 µg  84

0,7 µg

28

Objemové činidlá (mikrokryštalická celulóza, sodná soľ karboxymethylcelulózy), oxid horečnatý, protihrudkujúce látky (oxid kremičitý, stearan horečnatý), kyselina askorbová, extrakt z morských rias, oxid zinočnatý, pyridoxín hydrochlorid, povla­kové látky (hydroxypropylmetylcelulóza, polyvinylalkohol, polyetylénglykol 6000, polydextróza, mastenec), farbivo (oxid titaničitý), kyselina listová, kyanokobalamín.


Upozornenie: Výživový doplnok sa nesmie používať ako náhrada rozmanitej stravy. Neprekračovať odporúčanú dennú dávku. Uchovávajte na tmavom a suchom mieste pri teplote do 25°C, mimo dohľadu a dosahu detí! Dbajte na príjem pestrej a vyváženej stravy a zdravý životný štýl. Nepoužívajte po dátume exspirácie!

Vlastnosti

Koľko dní Vám vydrží balenie 30

Napísať hodnotenie

Otázky (0)

Nová otázka

Opýtajte sa, prosím, len ohľadom tohoto produktu. Otázku na iný produkt položte prosím na stránke požadovaného produktu. Pre odoslanie otázky nie je potrebná registrácia.

(nepovinné)
*(potrebný pre notifikáciu o zverejnení odpovede na otázku)
Viac o tomto produkte môžete nájsť na stránkach spoločnosti ADC »