DUCRAY KÉLUAL DS SHAMPOOING šampón proti lupinám a ich opakovanému návratu 100 ml

šampón proti lupinám a ich opakovanému návratu 1x100 ml

Kód tovaru:

EAN: 3282779361286

dodanie do 10 pracovných dní

20,53 € s DPH

Jednotková cena za liter205,30 €

Nakúpte ešte za 40,00 € a máte dopravu zadarmo (Cena dopravy je: 3,00 €)

Zakúpením tohto produktu môžete získať až 20 vernostných bodov. Za obsah košíka získate celkovo 20 bodov, ktoré môžu byť prevedené na zľavový kupón v hodnote 0,20 €.


O produkte

DUCRAY KÉLUAL DS SHAMPOOING šampón proti lupinám a ich opakovanému návratu je určený pre starostlivosť o závažné a recidivujúce formy lupín so začervenanou a svrbiacou vlasovou pokožkou. DUCRAY KÉLUAL DS SHAMPOOING šampón proti lupinám a ich opakovanému návratu upokojuje svrbenie od prvého použitia. Zmierňuje začervenanie a odstraňuje lupiny s dlhodobým účinkom.

Detaily

Charakteristika: Kélual DS šampón je určený pre starostlivosť o závažné a recidivujúce formy lupín so začervenanou a svrbiacou vlasovou pokožkou. Kyselina β-glycyrrhetínová poskytuje okamžitúa dlhotrvajúcu úľavu od svrbenia a začervenania, už od prvého použitia. Ciclopiroxolamín 1,5% + Pyritión zinku účinne pôsobí proti kvasinkám Malassezia, a to obmedzením ich množenia. Keluamid (Lactamide MEA) pôsobí na povrchu, odstraňuje vrstvy lupín a čistí vlasovú pokožku. Výsledky: Upokojuje svrbenie od prvého použitia. Zmierňuje začervenanie a odstraňuje lupiny s dlhodobým účinkom.

Nepoužívajte: U detí do 3 rokov. Pri alergii na zložky produktu. Do otvorených rán a na sliznice.

Tehotenstvo a dojčenie: Prípravok by sa mal dať vzhľadom na spôsob použitia a aplikačnú formu používať počas tehotenstva a dojčenia. Pred použitím je vhodné poradiť sa s lekárom alebo lekárnikom.

Spôsob použitia:

1. Intenzívna starostlivosť: Naneste na vlhké vlasy a masážou vlasovej pokožky vytvorte penu. Následne opláchnite. Opakujte aplikáciu, nechajte pôsobiť 3 minúty, potom dôkladne opláchnite. Šampón používajte 3x týždenne po dobu 2 týždňov.


2. Udržiavacia starostlivosť: Používajte 1x týždenne v kombinácii s ELUTION šampónom pre ochranu citlivej vlasovej pokožky.

Upozornenie: Len na vonkajšie použitie! Uchovávajte na tmavom a suchom mieste pri teplote do 25°C, mimo dohľadu a dosahu detí! Nepoužívajte po dátume exspirácie! Pri zasiahnutí očí okamžite dôkladne vypláchnite vodou.

Vlastnosti

Koľko dní Vám vydrží balenie 50

Napísať hodnotenie

Otázky (0)

Nová otázka

Opýtajte sa, prosím, len ohľadom tohoto produktu. Otázku na iný produkt položte prosím na stránke požadovaného produktu. Pre odoslanie otázky nie je potrebná registrácia.

(nepovinné)
*(potrebný pre notifikáciu o zverejnení odpovede na otázku)
Viac o tomto produkte môžete nájsť na stránkach spoločnosti ADC »