Breast extra+ 90 cps

cps krásne prsia 1x90 ks

Kód tovaru:

EAN: 8585005357721

46,51 € s DPH

Jednotková cena za cps0,52 €

Nakúpte ešte za 40,00 € a máte dopravu zadarmo (Cena dopravy je: 3,00 €)

Zakúpením tohto produktu môžete získať až 46 vernostných bodov. Za obsah košíka získate celkovo 46 bodov, ktoré môžu byť prevedené na zľavový kupón v hodnote 0,46 €.


O produkte

Breast extra+ výživový doplnok pre ženy. Breast extra+ s obsahom špecifických bylinných extraktov.

Detaily

Charakteristika: BreastExtra+ je komplexný výživový doplnok pre ženy, s obsahom špecifických bylinných extraktov. Krásne prsia. Určené pre mladé ženy, i pre ženy po ukončení dojčenia. Prípravok obsahuje: - Jam čínsky - Fenikel - Senovka Grécka - Angelika Čínska - Pastala rozprestretá - Sójové izoflavonoidy - Serenoa plazivá - Hydrolyzovaný kolagén.

Nepoužívajte: U detí do 18 rokov. Pri alergii na zložky produktu. Ako náhradu pestrej stravy.

Tehotenstvo a dojčenie: Nie je vhodné pre tehotné a dojčiace ženy.

Dávkovanie: 4 kapsuly denne v dávkach 2 kapsuly ráno a 2 večer. Zapiť dostatočným množstvom tekutiny. Odporúča sa užívať 3 mesiace. Výživový doplnok je určený pre mladé ženy, i pre ženy po ukončení dojčenia. Dodržujte doporučené dávkovanie!

Zloženie: Angelica sinensis (ženský ženšen) , Discorea villosa (wild jam) , Foeniculum vulgare (fenikel) , izoflavonoidy (zo sóje) , kolagén (nešpecifikovaný) , Serenoa repens (saw palmetto, palma plazivá) , Trigonella foenum-graecum (senovka) , Turnera diffusa (damiána, pastala)

Upozornenie: Výživový doplnok sa nesmie používať ako náhrada rozmanitej stravy. Neprekračovať odporúčanú dennú dávku. Uchovávajte na tmavom a suchom mieste pri teplote do 25°C, mimo dohľadu a dosahu detí! Dbajte na príjem pestrej a vyváženej stravy a zdravý životný štýl. Nepoužívajte po dátume exspirácie!

Vlastnosti

Koľko dní Vám vydrží balenie 90

Napísať hodnotenie

Otázky (0)

Nová otázka

Opýtajte sa, prosím, len ohľadom tohoto produktu. Otázku na iný produkt položte prosím na stránke požadovaného produktu. Pre odoslanie otázky nie je potrebná registrácia.

(nepovinné)
*(potrebný pre notifikáciu o zverejnení odpovede na otázku)
Viac o tomto produkte môžete nájsť na stránkach spoločnosti ADC »