Barnys Inovo5 forte 90 tbl

tbl 1x90 ks

Kód tovaru:

EAN: 621629900672

27,96 € s DPH

Jednotková cena za tbl0,31 €

Nakúpte ešte za 40,00 € a máte dopravu zadarmo (Cena dopravy je: 3,00 €)

O produkte

Barny´s Inovo 5 forte predstavuje kombináciu 5 výživových látok na kĺby, vitamínu C a kolagénu. Barny´s Inovo 5 forte pre správnu funkciu chrupaviek a kostí.

Detaily

Charakteristika: Barny´s Inovo 5 forte je kombinovaný rastlinný a živočíšny výživový doplnok obsahujúci päť vysokokvalitných zložiek – glukózamín sulfát, chondroitín sulfát, MSM, kolagén II. typu a kyselinu hyalurónovú a vitamín C

  • Vitamín C prispieva k správnej tvorbe kolagénu a  funkcii chrupaviek a kostí., ktorý prispieva k správnej tvorbe kolagénu a  funkcii chrupaviek a kostí.

Pri výskume a vývoji sa tím kanadských špecialistov inšpiroval látkami, ktoré sa prirodzene nachádzajú v kĺboch, spojivových tkanivách či chrupavke a vytvoril tak unikátne zloženie. Výnimočné je najmä kombináciou jednotlivých zložiek a ich optimálnym množstvom. Technológia výroby a kvalita použitých surovín umožňuje výbornú vstrebateľnosť a vysokú využiteľnosť organizmom.

Nepoužívajte: Výživový doplnok sa nesmie používať ako náhrada rozmanitej stravy! Prípravok nie je určený pre deti. Pri alergii na zložky produktu.

Tehotenstvo a dojčenie: O užívaní v priebehu tehotenstva a dojčenia sa poraďte so svojim ošetrujúcim lekárom.

Dávkovanie: Dospelí 1 tabletka 2x za deň. Najlepšie po jedle. Pri problémoch s prehĺtaním je možné tabletky poliť alebo drviť. Ustanovená odporúčaná denná dávka sa nesmie presiahnuť.

Zloženie:

Zloženie aktívnych látok:

v 1 tabletke

RDA*

Glukozamín sulfát

(Glukozamín sulfát 2KCl)

500 mg

(735 mg)

nie je stanovené

Chondroitín sulfát

200 mg

nie je stanovené

MSM (methylsulfonylmethan)

200 mg

nie je stanovené

Kolagén typu II

60 mg

nie je stanovené

Vitamín C (L-askorban vápenatý)

20 mg

25 %

Kyselina hyalurónová

18 mg

nie je stanovené

                         *RDA – odporúčaná denná dávka

Obsah zložiek v 1 tabletke: Glukozamin sulfát, chondroitin sulfát, objemové činidlo - mikrokryštalická celulóza, methylsulfonylmethan, stabilizátor – uhličitan vápenatý, kolagen typu II,  vitamín C (L-askorban vápenatý), kyselina hyaluronová, povlaková látka – farmaceutická glazúra, protihrudkujúca látka - oxid kremičitý, povlaková, protihrudkujúca látka - kyselina steárová, emulgátor – stearan horečnatý.

Upozornenie: Nie je vhodný pre deti do 18 rokov. Odporúčané denné dávkovanie sa nesmie prekročiť. Výživové doplnky sa nesmú používať ako náhrada pestrej stravy. Skladujte mimo dosahu malých detí. Pred otvorením skladujte v suchu pri teplote od 5-25°C, chráňte pred vlhkom, mrazom a priamym slnečným svetlom. Dbajte na príjem pestrej a vyváženej stravy a zdravý životný štýl.

Vlastnosti

Koľko dní Vám vydrží balenie 90

Napísať hodnotenie

Otázky (0)

Nová otázka

Opýtajte sa, prosím, len ohľadom tohoto produktu. Otázku na iný produkt položte prosím na stránke požadovaného produktu. Pre odoslanie otázky nie je potrebná registrácia.

(nepovinné)
*(potrebný pre notifikáciu o zverejnení odpovede na otázku)
Viac o tomto produkte môžete nájsť na stránkach spoločnosti ADC »