Veroval Duo control digitálny tlakomer ramenný s manžetou M 1ks

EAN: 4052199298870

92,11 € s DPH

Jednotková cena za ks92,11 €

Nakúpte ešte za 40,00 € a máte dopravu zadarmo (Cena dopravy je: 3,00 €)

Zakúpením tohto produktu môžete získať až 92 vernostných bodov. Za obsah košíka získate celkovo 92 bodov, ktoré môžu byť prevedené na zľavový kupón v hodnote 0,92 €.


O produkte

Veroval Duo control digitálny tlakomer ramenný presné meranie krvného tlaku a tepovej frekvencie. Veroval Duo control digitálny tlakomer ramenný s manžetou o veľkosti 22-32 cm.

Detaily

Charakteristika: Tlakomer na plnoautomatické meranie tlaku na ramene dospelých osôb je vhodný na použitie v klinickej praxi i v domácnostiach. Umožňuje bez predchádzajúceho nastavenia, vďaka pohodlnému automatickému napumpovaniu, jednoduché, rýchle a presné meranie systolického a diastolického krvného tlaku a tepovej frekvencie. Pre vyhodnotenie tlaku pacienta využíva kombináciu 2 metód merania a je vhodný hlavne pre pacientov s poruchami srdcového rytmu.

  • Veľký displej umožňuje jednoduché prečítanie nameraných hodnôt.
  • Rozpoznáva a zobrazuje srdcové arytmie. I v prípade indikácie srdcovej arytmie je výsledok správny.
  • Pohodlná manžeta s ergonomickým nasadzovaním s technológiou Secure fit na pohodlné nafukovanie.Indikátor správneho utiahnutia manžety. Kontrola nasadenia manžety.
  • Kapacita na ukladanie hodnôt až 100 meraní pre každého užívateľa (možno ukladať 2 užívateľov).
  • Kapacita batérie až 1000 meraní.
  • Na lepšie posúdenie výsledkov sa na ľavej strane tlakomera nachádza farebný systém semafora ako priamy indikátor výsledku, na základe ktorého možno jednoduchšie kategorizovať nameranú hodnotu podľa odporúčania WHO (Svetovej zdravotníckej organizácie).
  • Súčasťou balenia je USB kábel na jednoduchý prenos údajov do počítača prostredníctvom aplikácie Medi.Connect.

Nepoužívajte: Pri alergii na zložky produktu. V rozpore s návodom na použitie.

Tehotenstvo a dojčenie: Pred použitím je vhodné poradiť sa s lekárom alebo lekárnikom.

Spôsob použitia: Meranie sa má spustiť až po priložení manžety stlačením tlačidla Start/Stop. Manžeta sa automaticky napumpuje. Po ukončení merania sa na displeji zobrazia namerané hodnoty krvného tlaku a tepovej frekvencie.

Upozornenie: Uchovávajte na tmavom a suchom mieste pri teplote do 25°C, mimo dohľadu a dosahu detí! Nepoužívajte po dátume exspirácie!

Vlastnosti

Koľko dní Vám vydrží balenie 365

Napísať hodnotenie

Otázky (0)

Nová otázka

Opýtajte sa, prosím, len ohľadom tohoto produktu. Otázku na iný produkt položte prosím na stránke požadovaného produktu. Pre odoslanie otázky nie je potrebná registrácia.

(nepovinné)
*(potrebný pre notifikáciu o zverejnení odpovede na otázku)