Masticha original 100 cps

cps 1x100 ks

Kód tovaru:

EAN: 8588006048018

33,76 € s DPH

Jednotková cena za cps0,34 €

Nakúpte ešte za 40,00 € a máte dopravu zadarmo (Cena dopravy je: 3,00 €)

Zakúpením tohto produktu môžete získať až 33 vernostných bodov. Za obsah košíka získate celkovo 33 bodov, ktoré môžu byť prevedené na zľavový kupón v hodnote 0,33 €.


O produkte

Masticha original výživový doplnok obsahuje vzácnu živicu stromu Pistacia lentiscus var.Chia. Masticha original podporuje zdravú činnosť tráviaceho traktu.

Detaily

Charakteristika: Chioská masticha je prírodný výživový doplnok, ktorý obsahuje mastix - vzácnu živicu stromu Pistacia lentiscus var.Chia, ktorá rastie výlučne v južnej časti ostrova Chios. Masticha nesie chránené označenie pôvodu PDO. Masticha podporuje zdravú činnosť tráviaceho traktu.

Nepoužívajte: U detí do 18 rokov. Pri alergii na zložky produktu. Ako náhradu pestrej stravy.

Tehotenstvo a dojčenie: Nie je vhodné pre tehotné a dojčiace ženy.

Dávkovanie: 2 kapsuly 2-3x denne minimálne 30 minút pred jedlom po dobu dvoch mesiacov. Dodržujte doporučené dávkovanie!

Zloženie: masticha/mastix (živica stromu Pistacia Lentiscus)

Upozornenie: Výživový doplnok sa nesmie používať ako náhrada rozmanitej stravy. Neprekračovať odporúčanú dennú dávku. Uchovávajte na tmavom a suchom mieste pri teplote do 25°C, mimo dohľadu a dosahu detí! Dbajte na príjem pestrej a vyváženej stravy a zdravý životný štýl. Nepoužívajte po dátume exspirácie!

Vlastnosti

Koľko dní Vám vydrží balenie 100

Napísať hodnotenie

Otázky (0)

Nová otázka

Opýtajte sa, prosím, len ohľadom tohoto produktu. Otázku na iný produkt položte prosím na stránke požadovaného produktu. Pre odoslanie otázky nie je potrebná registrácia.

(nepovinné)
*(potrebný pre notifikáciu o zverejnení odpovede na otázku)
Viac o tomto produkte môžete nájsť na stránkach spoločnosti ADC »