Vagisan HydroKrém Cremolum vaginálne čapíky 16ks

vaginálne čapíky 1x16 ks

Kód tovaru:

EAN: 4048882671341

12,83 € s DPH

Jednotková cena za ks0,80 €

Nakúpte ešte za 40,00 € a máte dopravu zadarmo (Cena dopravy je: 3,00 €)

O produkte

Vagisan HydroKrém Cremolum zdravotnícka pomôcka pri ťažkostiach spôsobených suchosťou pošvy, pošvového vchodu a vonkajších rodidiel. Vagisan HydroKrém Cremolum môže prispieť k prevencii podráždenia a zápalov pošvy a vonkajších rodidiel.

Detaily

Charakteristika: Zdravotnícka pomôcka je vaginálny čapík, ktorý sa po zavedení rozpustí v pošve, pojme existujúce pošvový sekrét, a vytvorí tak zvláčňujúci a vyživujúci krém. Týmto spôsobom možno zmierniť ťažkosti vyvolané suchosťou v oblasti pošvy v dôsledku rôznych príčin (napr. pocit suchosti, pálenie, svrbenie, drobné poranenia a bolesti).Čapík obsahuje prídavok pufra kyseliny mliečnej a mliečnanu vápenatého, ktorý spôsobuje, že krém vytvorený v pošve má hodnotu pH (hodnotu kyslosti) cca 4,5. Pretože normálne hodnota pH v pošve činí 3,8 až 4,5, prispieva pufrový systém kyseliny mliečnej v prípravku na udržanie zdravého prostredia v pošve.
Neobsahuje hormóny, a preto je prípadne možné ho používať spoločne s hormonálnou substitučnou terapiou alebo striedať s vaginálnymi krémy alebo čapíky s obsahom hormónov (estrogénov). Pravidelné používanie lieku môže mať pozitívne účinky pri prevencii podráždení a zápalov pošvy.

Nepoužívajte: Pri alergii na zložky produktu. V rozpore s návodom na použitie.

Tehotenstvo a dojčenie: Pred použitím je vhodné poradiť sa s lekárom alebo lekárnikom.

Spôsob použitia: Čapík je určený na aplikáciu do pošvy. Vaginálne čapíky sa (najlepšie pred spaním) zavádzajú čo najhlbšie do pošvy. Najľahšie sa prípravok aplikuje ľahu na chrbte, s mierne pokrčenými nohami. Po aplikácii odporúčame použiť slipovú vložku. Spočiatku sa odporúča každodenné použitie. Po zmiernení ťažkostí možno početnosť aplikácií znížiť podľa potreby, napr. 2-3x týždenne. Prípravok možno pri dobrej znášanlivosti bez obáv používať aj dlhšiu dobu, a to aj počas tehotenstva a dojčenia.

Upozornenie: Uchovávajte na tmavom a suchom mieste pri teplote do 25°C, mimo dohľadu a dosahu detí! Nepoužívajte po dátume exspirácie!

Vlastnosti

Koľko dní Vám vydrží balenie 30

Napísať hodnotenie

Otázky (0)

Nová otázka

Opýtajte sa, prosím, len ohľadom tohoto produktu. Otázku na iný produkt položte prosím na stránke požadovaného produktu. Pre odoslanie otázky nie je potrebná registrácia.

(nepovinné)
*(potrebný pre notifikáciu o zverejnení odpovede na otázku)
Viac o tomto produkte môžete nájsť na stránkach spoločnosti ADC »