Saliver - 20 náplasť na odstraňovanie bradavíc s kyselinou salicylovou 20 ks

náplasti na odstránenie bradavíc, s kyselinou salicylovou, priemer 10 mm, 1x20 ks

Kód tovaru:

EAN: 8032715360072

19,13 € s DPH

Jednotková cena za ks0,96 €

Nakúpte ešte za 40,00 € a máte dopravu zadarmo (Cena dopravy je: 3,00 €)

O produkte

Saliver - 20 je zdravotnícka pomôcka pre odstránenie bradavíc, na kurie oká a mozole. Saliver - 20 náplaste vhodné pre všetky vekové kategórie.

Detaily

Charakteristika: Lepiace náplaste na pokožku s kyselinou salicylovou o priemeru 10 mm. Zdravotnícka pomôcka určená na jednoduché, rýchle a bezbolestné odstránenie bežných a plantárnych bradavíc, na kurie oká a mozole.

Nepoužívajte: Pri alergii na zložky produktu. V rozpore s návodom na použitie. Nepoužívajte na dlhodobú liečbu. Dlhodobá liečba by mohla spôsobiť zvýšenú precitlivelosť - v takom prípade liečbu ukončite. Nepoužívajte na zapálenú pokožku, na malé rezy a výrastky, ani na pokožku bez bradavíc. Uchovávajte mimo dosahu detí. Len na vonkajšie použitie. Použité náplaste nepoužívajte opakovane.

Tehotenstvo a dojčenie: Pred použitím je vhodné poradiť sa s lekárom alebo lekárnikom.

Spôsob použitia: Postihnutú pokožku očistite v teplom kúpeli /cca 10 minút/. Dôkladne osušte. Potom vyberte jednu náplasť z priehľadnej fólie a aplikujte ju priamo na bradavicu. Ak je náplasť väčšia ako samotná bradavica, upravte náplasť na požadovanú veľkosť, aby bol pokrytý len povrch bradavice. Náplasť možno ľahko obstrihať nožničkami. Odporúčame nechať náplasť celú noc a odstrániť ráno. Opakujte liečbu každú noc až do odstránenia bradavice. Odporúčaná liečba: 7 dní. Ak bradavica pretrváva, odporúča sa používať náplasť cez noc aj cez deň, až kým sa bradavica úplne odstráni. 

Upozornenie: Uchovávajte na tmavom a suchom mieste pri teplote do 25°C, mimo dohľadu a dosahu detí! Nepoužívajte po dátume exspirácie!

Vlastnosti

Koľko dní Vám vydrží balenie 20

Napísať hodnotenie

Otázky (0)

Nová otázka

Opýtajte sa, prosím, len ohľadom tohoto produktu. Otázku na iný produkt položte prosím na stránke požadovaného produktu. Pre odoslanie otázky nie je potrebná registrácia.

(nepovinné)
*(potrebný pre notifikáciu o zverejnení odpovede na otázku)
Viac o tomto produkte môžete nájsť na stránkach spoločnosti ADC »