Femarelle Unstoppable 60+ 56 cps

cps 1x56 ks

Kód tovaru: T10208

EAN: 7290006910271

29,05 € s DPH

Nakúpte ešte za 40,00 € a máte dopravu zadarmo (Cena dopravy je: 3,00 €)

O produkte

Femarelle Unstoppable 60+ výživový doplnok pre ženy 60+ po menopauze k udržaniu zdravých kostíFemarelle Unstoppable 60+ k udržaniu zdravých svalov a zubov.

Detaily

Charakteristika: Femarelle® Unstoppable obsahuje patentovaný fermentovaný sójový extrakt (DT56a), vitamín B2, biotín (vitamín B7), vitamín D3 a kalcium. Vitamín D prispieva k udržaniu zdravých kostí a pomáha znižovať nebezpečenstvo pádu spojené s poruchami rovnováhy a svalovou slabosťou, co je rizikovým faktorom pre vznik zlomenín vo veku 60 a viac. Navyše obsiahnuté látky prispievajú k udržaniu zdravých zubov, vaginálnej sliznice, kože, vlasov, zraku a k normálnej funkcii nervového systému.

Nepoužívajte: U detí do 15 rokov. Pri alergii na zložky produktu. Ako náhradu pestrej stravy.

Tehotenstvo a dojčenie: Nie je vhodné pre tehotné a dojčiace ženy.

Dávkovanie: 1 kapsula dvakrát denne (ráno a večer), prípravok môže byť užívaný s jedlom alebo bez jedla. Dodržujte doporučené dávkovanie!

Zloženie: cholekalciferol (vitamín D3) , D-biotín (vitamín B7, vitamín H) , Glycine sp. (sója) , riboflavín (vitamín B2) , uhličitan vápenatý (vápnik)

Upozornenie: Výživový doplnok sa nesmie používať ako náhrada rozmanitej stravy. Neprekračovať odporúčanú dennú dávku. Uchovávajte na tmavom a suchom mieste pri teplote do 25°C, mimo dohľadu a dosahu detí! Dbajte na príjem pestrej a vyváženej stravy a zdravý životný štýl. Nepoužívajte po dátume exspirácie!

Napísať hodnotenie

Otázky (0)

Nová otázka

Opýtajte sa, prosím, len ohľadom tohoto produktu. Otázku na iný produkt položte prosím na stránke požadovaného produktu. Pre odoslanie otázky nie je potrebná registrácia.

(nepovinné)
*(potrebný pre notifikáciu o zverejnení odpovede na otázku)
Viac o tomto produkte môžete nájsť na stránkach spoločnosti ADC »