Ocuvers spray lipostamin očné kvapky v spreji 15 ml

očné kvapky v spreji, lipozómy a euphrasia, 1x15 ml

Kód tovaru:

EAN: 4260331830134

16,26 € s DPH

Jednotková cena za liter1 084,32 €

Nakúpte ešte za 40,00 € a máte dopravu zadarmo (Cena dopravy je: 3,00 €)

O produkte

Ocuvers spray lipostamin očné kvapky v spreji zdravotnícka pomôcka roztok v spreji na zatvorené oči - očné viečka. Ocuvers spray lipostamin výrobok zostáva po prvom použití sterilný.

Detaily

Charakteristika: Sprej na oči a očné viečka založený na lipozómoch a výťažkoch z rastlín. Práve tie pomáhajú pri liečbe alergií spôsobených peľmi, prachom a inými vonkajšími faktormi. Pri pravidelnom užívaní očného spreja sa vytvára tenká ochranná vrstva na povrchu oka, ktorá ho chráni pred alergénnymi látkami.

Nepoužívajte: Pri alergii na zložky produktu. V rozpore s návodom na použitie. Nepoužívať s vode odolným make-upom, lipozómy môžu preniesť jednotlivé zložky do oka.

Tehotenstvo a dojčenie: Pred použitím je vhodné poradiť sa s lekárom alebo lekárnikom.

Spôsob použitia: Pri aplikácii držať sprej vo vzdialenosti asi 10 cm od oka. Nastriekať raz alebo dvakrát na zatvorené oči - na viečka. Potom nechať oči približne 5 sekúnd zatvorené. Aplikáciu opakovať podľa potreby aj niekoľkokrát denne. Pri prvom použití niekoľkokrát napumpovať, aby sa pumpička naplnila.

Zloženie: Phospholipidkomplex, výťažky z rastlín: capparis spinosa (Kapara Tŕnistá), helychrysum italicum (Slamiha), euphrasia officinalis (Očianka lekárska), glyccyrrhiza glabra (Sladovka Hladkoplodá).

Upozornenie: Uchovávajte na tmavom a suchom mieste pri teplote do 25°C, mimo dohľadu a dosahu detí! Nepoužívajte po dátume exspirácie!

Vlastnosti

Koľko dní Vám vydrží balenie 30

Napísať hodnotenie

Otázky (0)

Nová otázka

Opýtajte sa, prosím, len ohľadom tohoto produktu. Otázku na iný produkt položte prosím na stránke požadovaného produktu. Pre odoslanie otázky nie je potrebná registrácia.

(nepovinné)
*(potrebný pre notifikáciu o zverejnení odpovede na otázku)
Viac o tomto produkte môžete nájsť na stránkach spoločnosti ADC »