Minorga 5 % dermálny roztok 60 ml

sol der (fľ.HDPE+1 aplik.s dýzou+1 aplik.so špičkou) 1x60 ml

Kód tovaru:

EAN: 3660398501970

24,04 € s DPH

Jednotková cena za liter400,64 €

Nakúpte ešte za 40,00 € a máte dopravu zadarmo (Cena dopravy je: 3,00 €)

O produkte

Minorga 5 % dermálny roztok liek na liečbu vypadávania vlasov. Minorga 5 % dermálny roztok stabilizuje vypadávanie vlasov, podporuje rast vlasov.

Detaily

Indikácie: Liek v tekutej forme je určený na priame nanášanie na pokožku hlavy. Používa sa na liečbu vypadávania vlasov, ale nie v zmysle definitívneho vyliečenia. Minoxidil je liečivo spôsobujúce rozšírenie periférnych ciev. Presný mechanizmus jeho účinku na obnovu rastu vlasov nie je známy. Liek je určený dospelým vo veku 18 až 65 rokov, ktorí trpia postupným oslabovaním alebo vypadávaním vlasov v hornej časti hlavy. Oslabovanie alebo vypadávanie vlasov je pomalý proces, ktorý sa môže viditeľne prejaviť až po niekoľkých rokoch postupného vypadávania. Liek je určený predovšetkým mužom, ktorí trpia vypadávaním alebo oslabovaním vlasov v hornej časti hlavy a ženám s celkovým oslabovaním vlasov.

Kontraindikácie: Precitlivenosť na liečivo alebo na ktorúkoľvek z pomocných látok. Dermálny roztok Minorga 5 % nie je indikovaný v prípadoch spojených s náhlym alebo nevysvetliteľným vypadávaním vlasov. Dermálny roztok Minorga 5 % sa nemá používať vtedy, keď je vypadávanie vlasov spôsobené tehotenstvom, pôrodom alebo závažnými ochoreniami ako dysfunkcia štítnej žľazy, lupus, vypadávanie chumáčov vlasov spôsobené zápalom pokožky hlavy alebo inými ochoreniami.

Tehotenstvo a dojčenie: Nie je vhodné pre tehotné a dojčiace ženy.

Dávkovanie: Dávka 1 ml dermálneho roztoku (7 streknutí) sa aplikuje na pokožku hlavy 2x denne (ráno a večer). Toto dávkovanie treba dodržiavať bez ohľadu na to, aká veľká je postihnutá plocha. Maximálna denná dávka je 2 ml. Liečba môže trvať 4 mesiace alebo dlhšie. Ak po 4 mesiacoch nie sú badateľné žiadne výsledky, lekár má zvážiť ukončenie liečby.

Upozornenie: Uchovávajte na tmavom a suchom mieste pri teplote do 25°C, mimo dohľadu a dosahu detí! Dodržujte doporučené dávkovanie a terapeutický režim. Pred použitím si prečítajte písomnú informáciu pre používateľa pribalenú k lieku. V prípade nejasností sa informujte u lekára alebo lekárnika. Nepoužitý liek vráťte do lekárni, pomôžete tak chrániť životné prostredie! Nepoužívajte po dátume exspirácie!

Vlastnosti

Účinná látka minoxidil
Množstvo účinnej látky v 1 dávke lieku 50 mg / ml
Lieková forma dermálny roztok
Koľko dní Vám vydrží balenie 30

Napísať hodnotenie

Otázky (0)

Nová otázka

Opýtajte sa, prosím, len ohľadom tohoto produktu. Otázku na iný produkt položte prosím na stránke požadovaného produktu. Pre odoslanie otázky nie je potrebná registrácia.

(nepovinné)
*(potrebný pre notifikáciu o zverejnení odpovede na otázku)
Viac o tomto produkte môžete nájsť na stránkach spoločnosti ADC »