Herbadent Homeo bylinná zubná pasta so ženšeňom 100 g

bez fluóru a mentolu 1x100 g

Kód tovaru:

EAN: 8594021370690

8,97 € s DPH

Jednotková cena za kg89,75 €

Nakúpte ešte za 40,00 € a máte dopravu zadarmo (Cena dopravy je: 3,00 €)

O produkte

Herbadent Homeo bylinná zubná pasta so ženšenom je vhodná na pravidelnú starostlivosť o zubnú sklovinu pri precitlivenosti alebo pri alergických prejavoch. Herbadent Homeo bylinná zubná pasta so ženšenom možno ju kombinovať aj s modernou homeopatickou liečbou.

Detaily

Charakteristika: HERBADENT® HOMEO bylinná zubná pasta neobsahuje fluór ani mentol. Obsahuje unikátnu prírodnú receptúru zo 7 liečivých bylín: repík, harmanček, šalvia, nátržník, klinček, fenikel a ženšen.

  • Je vhodná na pravidelnú starostlivosť o zubnú sklovinu pri precitlivenosti alebo pri alergických prejavoch na fluór, alebo mentol.
  • Hodí sa tiež pre starostlivosť o mliečny chrup u malých detí, ktoré by mohli pastu prehltnúť.
  • Možno ju kombinovať aj s modernou homeopatickou liečbou.
  • Bylinný extrakt napomáha antibakteriálnemu účinku v ústnej dutine. 
  • Je vhodná na starostlivosť a ochranu zubov a ústnej dutiny aj pri prejavoch paradentózy, ako je krvácanie a zápal ďasien.
  • Obsahuje prírodné penidlo a je vyrobená bez použitia chemických farbív.

HERBADENT® HOMEO bylinná zubná pasta bola vyvinutá v spolupráci s odborníkmi na homeopatiu. Pri liečbe homeopatikami sa odporúča mať pri podaní lieku čisté ústa, aby nebolo ovplyvnené vstrebávanie účinnej látky ústnou sliznicou. Je teda dôležité sa v čase podania vyhnúť silne aromatickým látkam, ktoré môžu znižovať účinnosť homeopatickej liečby.

Nepoužívajte: U detí do 6 rokov. Pri alergii na zložky produktu. Do otvorených rán a na sliznice.

Tehotenstvo a dojčenie: Prípravok by sa mal dať vzhľadom na spôsob použitia a aplikačnú formu používať počas tehotenstva a dojčenia. Pred použitím je vhodné poradiť sa s lekárom alebo lekárnikom.

Spôsob použitia: HERBADENT HOMEO bylinná zubná pasta obsahuje veľmi jemné abrazívne zložky, ktoré účinne čistia zuby od zubného povlaku. Pravidelné čistenie zubov a masáž ďasien obmedzujú tvorbu zubného povlaku a znižujú riziko zubného kazu a zápalu ďasien.
Odporúča sa čistiť si zuby minimálne 2x denne po jedle. Nezabúdať na pravidelnú návštevu svojho zubného lekára a ošetrenie u dentálnej hygieničky každých šesť mesiacov. 

Zloženie: Glycerín, Hydrated Silica, aqua purificata, PEG-32, Herbadent Herbal Extract (Alcohol Denat., Salicylic Acid, Agrimonia Eupatoria Ext., Chamomilla Recutita Ext., Salvia Officinalis Ext., Potentilla erecta Ext.), Sodium Sweetalmondamphoacetate, Sodium Benzoate, Hydroxyethylcellulose, Eugenia Caryophyllus Oil, Panax Ginseng Root Ext., Foeniculum vulgare Oil, Sodium saccharine.

Upozornenie: Len na vonkajšie použitie! Uchovávajte na tmavom a suchom mieste pri teplote do 25°C, mimo dohľadu a dosahu detí! Nepoužívajte po dátume exspirácie!

Vlastnosti

Koľko dní Vám vydrží balenie 60

Napísať hodnotenie

Otázky (0)

Nová otázka

Opýtajte sa, prosím, len ohľadom tohoto produktu. Otázku na iný produkt položte prosím na stránke požadovaného produktu. Pre odoslanie otázky nie je potrebná registrácia.

(nepovinné)
*(potrebný pre notifikáciu o zverejnení odpovede na otázku)
Viac o tomto produkte môžete nájsť na stránkach spoločnosti ADC »