PET HEALTH CARE Lola antiparazitárny šampón 200 ml

antiparazitárny šampón 1x200 ml

Kód tovaru:

EAN: 8594177590249

Tento produkt aktuálne nie je dostupný

10,92 € s DPH

Jednotková cena za liter54,60 €

Nakúpte ešte za 40,00 € a máte dopravu zadarmo (Cena dopravy je: 3,00 €)

O produkte

PET HEALTH CARE Lola antiparazitárny šampón pre mačky, mačiatka, šteňatá a psy obsahujúci dimetikón a prírodné oleje. PET HEALTH CARE Lola antiparazitárny šampón proti blchám a kliešťom.

Detaily

Charakteristika: Veterinárny prípravok je šampón pre mačky, mačiatka, šteňatá a psy obsahujúci dimetikón a prírodné oleje.

  • Dimetikón sa viaže na vonkajšie parazity, napríklad blchy a kliešte, obmedzuje ich pohyblivosť. K tomu dochádza pri umývaní zvieraťa, čo uľahčuje ich uvoľnenie a odstránenie. Navyše dimetikón môže zostať na srsti aj po umytí, potom pôsobí ako "lepiaca pasca" na blchy. Možno ich potom ľahko odstrániť vyčesaním.
  • Rozmarínový olej pôsobí tiež antiparazitárne a dodáva šampónu príjemnú vôňu.
  • Avokádový a rakytníkový olej srsť vyživujú, chránia a pôsobia antistaticky pri česaní dlhej srsti. Dodávajú srsti pevnosť a lesk, napomáhajú regenerácii kože.

Šampón, je vhodný pre pravidelnú starostlivosť o srsť a kožu všetkých plemien mačiek a psov. Po použití je srsť hebká, lesklá a dobre sa rozčesáva. Vďaka svojmu zloženiu je šampón maximálne šetrný voči pokožke a srsti. Srsť nefarbí ani pri dlhodobom používaní.

Nepoužívajte: Pri alergii na zložky produktu. V rozpore s návodom na použitie.

Gravidita a laktácia: Pred použitím je vhodné poradiť sa s veterinárnym lekárom alebo lekárnikom.

Spôsob použitia: Primerané množstvo šampónu naneste na namočenú srsť, rovnomerne rozotrite a napeňte. Potom srsť dôkladne opláchnite. V prípade potreby postup zopakujte. Nakoniec srsť vysušte uterákom. Vhodné pre pravidelnú starostlivosť o srsť. 

Zloženie: avokádový olej, rakytníkový olej, rakytníkový extrakt, laureth sodný succinas, lauryl glukozid, distearat glykolu, glyceryl oleat, glyceryl, stearat, cocamidopropyl betain, polyauaternium-7, cocamid DEA, laureth-2, acryláty /palmeth-25, acryl kopolymer/, PEG 40 hydrogenovaný ricínový olej, methylchloroisothiazolinon, methylisothiazolinon, 2 bromo 2 nitropropan- 1,3 diol, hydroxid sodný, niacínamid, dimetikon, rozmarínový antioxidačný olej.

Upozornenie: Len pre zvieratá! Uchovávajte na tmavom a suchom mieste pri teplote do 25°C, mimo dohľadu a dosahu detí! Nepoužívajte po dátume exspirácie!

Vlastnosti

Koľko dní Vám vydrží balenie 60

Napísať hodnotenie

Otázky (0)

Nová otázka

Opýtajte sa, prosím, len ohľadom tohoto produktu. Otázku na iný produkt položte prosím na stránke požadovaného produktu. Pre odoslanie otázky nie je potrebná registrácia.

(nepovinné)
*(potrebný pre notifikáciu o zverejnení odpovede na otázku)
Viac o tomto produkte môžete nájsť na stránkach spoločnosti ADC »