Beurer Infračervená lampa IL 35 1 ks

Kód tovaru:

EAN: 4211125616113

Tento produkt aktuálne nie je dostupný

55,31 € s DPH

Jednotková cena za ks55,31 €

Nakúpte ešte za 40,00 € a máte dopravu zadarmo (Cena dopravy je: 3,00 €)

O produkte

Beurer Infračervená lampa podpora pri starostlivosti o pleť obzvlášť u problematickej pleti. Beurer Infračervená lampa s elektronickým časovačom.

Detaily

Charakteristika: Infračervená lampa ponúka 5 uhlov sklonu pre vaše maximálne pohodlie. Elektronický časovač má 3 stupne. Môže sa nastaviť maximálne na 15 minút. Infračervené svetlo sa môže použiť ako doplnková terapia pri liečbe krčných, nosových a ušných ochorení. V prípade problematickej pleti napomáha k jej uzdraveniu. Príkon: 150W.

Nepoužívajte: Pri alergii na zložky produktu. V rozpore s návodom na použitie.

Tehotenstvo a dojčenie:
Pred použitím je vhodné poradiť sa s lekárom alebo lekárnikom.

Použitie: Pri používaní postupovať podľa priloženého návodu. Lampu používať podľa potreby 1 - 2 krát denne po dobu 5 - 10 minút. Ožarovanie pokožky by nemalo prekročiť dobu 15 minút. Deti a staršie osoby používať len pod dohľadom zodpovednej osoby!

Upozornenie: Uchovávajte na tmavom a suchom mieste pri teplote do 25°C, mimo dohľadu a dosahu detí! Nepoužívajte po dátume exspirácie!

Vlastnosti

Koľko dní Vám vydrží balenie 365

Napísať hodnotenie

Otázky (0)

Nová otázka

Opýtajte sa, prosím, len ohľadom tohoto produktu. Otázku na iný produkt položte prosím na stránke požadovaného produktu. Pre odoslanie otázky nie je potrebná registrácia.

(nepovinné)
*(potrebný pre notifikáciu o zverejnení odpovede na otázku)