Flexitol balzam na ruky 56g

1x56 g

Kód tovaru: P90424

EAN: 5011309798418

5,43 € s DPH

Jednotková cena za kg96,90 €

Nakúpte ešte za 40,00 € a máte dopravu zadarmo (Cena dopravy je: 3,00 €)

O produkte

Flexitol balzam na ruky je vyvinutý odborníkmi na hydratáciu veľmi suchej pokožky rúk. Upokojuje, zjemňuje a ošetruje veľmi suché ruky. Vhodý i na ošetrenie ekzémov, psoriázy u dospelých a detí od 12 rokov..

Detaily

Charakteristika: S obsahom vitamínu E a 10% urey, so zložkami s intenzívne hydratujúcim účinkom. Vhodný na hydratáciu svrbiacej, suchej a podráždenej pokožky, vrátane ekzémov a psoriázy.

Nepoužívajte: U detí do 12 rokov. Pri alergii na zložky produktu. Na otvorené rany, poškodenú pokožku, na sliznice a do očí.

Tehotenstvo a dojčenie: Pred použitím sa poraďte s lekárom alebo lekárnikom.

Použitie: Aplikujte podľa potreby 2-3–krát denne. Na pretrvávajúci zvláčňujúci účinok postačuje aj malé množstvo balzamu.

Zloženie: Aqua, Glyceryl stearate, Urea, Decyl oleate, Lanolin, Propylene glycol, Benzyl alcool, Cetyl alcohol, Ceteareth-12, Ceteth-20, Lactic acid, Dimethicone, Tocopheryl acetate, Triethanolamine, Carbomer, Methylparaben, Propylparaben Butylparaben, Ethylparaben, Isobutylparaben, Propyl gallate, Citric acid, BHA, parfum, Amyl cinamal, Coumarin, Linalool, Benzyl benzoate, Cinnamyl alcohol, Citronello, Geraniol, Hexyl cinnamal, Buthyfenyl methylpropional, Isoeugenol, Limonene

Vlastnosti

Koľko dní Vám vydrží balenie 30

Napísať hodnotenie

Otázky (1)

  • návštevník sa pýta

    20.01.2022
    Dobrý deň, prosím máte na sklade , prípadne viete naskladniť flexitol lip balm? Ďakujem
    Tomáš Srnka

    Odpovedá
    PharmDr.
    Tomáš Srnka
    farmaceut

    Dobrý deň, Flexitol lip balm sa momentálne nedá objednať.

Nová otázka

Opýtajte sa, prosím, len ohľadom tohoto produktu. Otázku na iný produkt položte prosím na stránke požadovaného produktu. Pre odoslanie otázky nie je potrebná registrácia.

(nepovinné)
*(potrebný pre notifikáciu o zverejnení odpovede na otázku)
Viac o tomto produkte môžete nájsť na stránkach spoločnosti ADC »