Urgo filmogel Praskliny 3,25 ml

(fľaštička s aplikátorom) 1x3,25 ml

Kód tovaru: P97608

EAN: 3546895517263

13,08 € s DPH

Jednotková cena za liter4 025,49 €

Nakúpte ešte za 40,00 € a máte dopravu zadarmo (Cena dopravy je: 3,00 €)

O produkte

Urgo filmogel Praskliny zdravotnícka pomôcka na ošetrenie prasklín, záderov a trhlín na nohách a rukách. Urgo filmogel Praskliny podporuje hojenie a bráni znovuotvoreniu rany.

Detaily

Charakteristika: Zdravotnícka pomôcka je tekutý film určený na ošetrenie prasklín, záderov a trhlín na nohách a rukách a na ošetrenie drobných nekrvácajúcich rezných rán s ťažkou lokalizáciou (napr. okraje nechtového lôžka). Po nanesení sa vytvorí jemný priehľadný film, ktorý je polopriepustný a je odolný voči vode. Takto vytvorený film chráni ranu pred vonkajšími nepriaznivými vplyvmi, utišuje bolesť, podporuje hojenie a bráni znovuotvoreniu rany.

Nepoužívajte: Pri alergii na zložky produktu. V rozpore s návodom na použitie. Nepoužívajte na krvácajúce rany, infikované rany, popáleniny, sliznice (najmä pery), očné okolie). Nepoužívajte na rany veľkého rozsahu. Pri aplikácii môžete prechodný čas pociťovať pálenie. Neužívajte vnútorne, neprehĺtajte. Ukladajte mimo dosahu otvoreného ohňa a akýchkoľvek zdrojov vznietenia. Pri aplikácii nefajčite. Deti do 3 rokov.

Tehotenstvo a dojčenie: Pred použitím je vhodné poradiť sa s lekárom alebo lekárnikom.

Spôsob použitia: Ak prípravok používate na ošetrenie drobných porezaní, ranu najprv vyčistite, osušte a počkajte, kým sa krvácanie celkom zastaví. Pomocou špachtličky naneste a rozotrite film tak, aby rovnomerne pokryl ranu. Nechajte zaschnúť niekoľko sekúnd. Aplikáciu opakujte 2-3 razy denne až do úplného zahojenia rany. 

Zloženie: Nitrocelulóza, etanol, olej z obilných klíčkov, ricínový olej.

Upozornenie: Uchovávajte na tmavom a suchom mieste pri teplote do 25°C, mimo dohľadu a dosahu detí! Nepoužívajte po dátume exspirácie!

Vlastnosti

Koľko dní Vám vydrží balenie 30

Napísať hodnotenie

Otázky (0)

Nová otázka

Opýtajte sa, prosím, len ohľadom tohoto produktu. Otázku na iný produkt položte prosím na stránke požadovaného produktu. Pre odoslanie otázky nie je potrebná registrácia.

(nepovinné)
*(potrebný pre notifikáciu o zverejnení odpovede na otázku)
Viac o tomto produkte môžete nájsť na stránkach spoločnosti ADC »