Mediket Plus šampón 100 ml

šampón 1x100 ml

Kód tovaru: T08453

EAN: 7640114911262

18,10 € s DPH

Jednotková cena za liter180,95 €

Nakúpte ešte za 40,00 € a máte dopravu zadarmo (Cena dopravy je: 3,00 €)

O produkte

Mediket Plus šampón na ošetrovanie pokožky hlavy. Mediket Plus šampón proti závažnej lupinatosti a svrbeniu hlavy.

Detaily

Charakteristika: Mediket Plus je dermatologický šampón na ošetrovanie pokožky hlavy.

Nepoužívajte: U detí do 3 rokov. Pri alergii na zložky produktu. Do otvorených rán a na sliznice.

Tehotenstvo a dojčenie: Prípravok by sa mal dať vzhľadom na spôsob použitia a aplikačnú formu používať počas tehotenstva a dojčenia. Pred použitím je vhodné poradiť sa s lekárom alebo lekárnikom.

Spôsob použitia: Naneste primerané množstvo šampónu na mokré vlasy a vtierajte do pokožky hlavy až do vytvorenia peny. Nechajte pôsobiť 3–5 minút a dôkladne opláchnite. Používajte šampón Mediket Plus 2–3x týždenne počas 4 až 6 týždňov. Následne používajte šampón Mediket Prevent.

Zloženie: Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betain, Cocamide DEA, Polyquaternium-7, Climbazole, Piroctone Olamine (Octopirox), Propylene Glycol, Sodium Laureth Sulfate (and) Glycol Distearate (and) Cocamide MEA (and) Laureth 10, Sodium Chloride, Polysorbate-20 (and) Linoleic Acid, Parfum, Benzyl Alcohol (and) Methylchloroisothiasolinone (and) Methylisothiasolinone, Lactic Acid.

Upozornenie: Len na vonkajšie použitie! Uchovávajte na tmavom a suchom mieste pri teplote do 25°C, mimo dohľadu a dosahu detí! Nepoužívajte po dátume exspirácie!

Vlastnosti

Koľko dní Vám vydrží balenie 30

Napísať hodnotenie

Otázky (0)

Nová otázka

Opýtajte sa, prosím, len ohľadom tohoto produktu. Otázku na iný produkt položte prosím na stránke požadovaného produktu. Pre odoslanie otázky nie je potrebná registrácia.

(nepovinné)
*(potrebný pre notifikáciu o zverejnení odpovede na otázku)
Viac o tomto produkte môžete nájsť na stránkach spoločnosti ADC »