Dr. Müller HYALOSAN vaginálny gél s kyselinou hyaluronovou, tubičky 10x7,5 ml

s kyselinou hyaluronovou, tubičky 10x7,5 ml

Kód tovaru: P99653

EAN: 8595610403508

14,81 € s DPH

Jednotková cena za liter14 806,80 €

Nakúpte ešte za 40,00 € a máte dopravu zadarmo (Cena dopravy je: 3,00 €)

O produkte

Hyalosan vaginálny gél s kyselinou hyaluronovou udržuje prirodzene vlhké a vďaka obsahu kyseliny mliečnej mierne kyslé prostredie vaginálnej sliznice. Hyalosan vaginálny gél s kyselinou hyaluronovou sa používa na podporu regenerácie a obnovu prirodzeného stavu vaginálnej sliznice pri ťažkostiach spôsobených vaginálnou suchosťou spojenou s hormonálnymi zmenami

Detaily

Charakteristika: Zdravotnícka pomôcka, vaginálny gél s kyselinou hyalurónovou. 
Udržuje prirodzene vlhké a vďaka obsahu kyseliny mliečnej mierne kyslé prostredie vaginálnej sliznice. Používa sa na podporu regenerácie a obnovu prirodzeného stavu vaginálnej sliznice pri ťažkostiach spôsobených vaginálnou suchosťou spojenou s hormonálnymi zmenami vo všetkých fázach života ženy, predovšetkým v období menopauzy, po pôrode...a atrofiou vaginálnej sliznice a epitelu prejavujúcej sa svrbením, pálením, začervenaním, alebo nepríjemnými pocitmi pri pohlavnom styku.

Nepoužívajte: U detí do 12 rokov. Pri alergii na zložky produktu. Do otvorených rán a na sliznice.

Tehotenstvo a dojčenie: Prípravok by sa mal dať vzhľadom na spôsob použitia a aplikačnú formu používať počas tehotenstva a dojčenia. Pred použitím je vhodné poradiť sa s lekárom alebo lekárnikom.

Spôsob použitia: Prvých desať dní sa používa 1 tubička denne, potom každý druhý až tretí deň, najmenej po dobu 5 až 6týždňov. Je vhodný aj pre dlhodobé používanie v dávkovaní 1 až 2 tubičky týždenne.
Pred použitím si dôkladne umyte ruky. Po vybratí tuby z ochrannej fólie odstráňte uzáver vaginálneho aplikátora. Aplikujte v ľahu. Vložte aplikátor čo najhlbšie do pošvy a stlačením vytlačte obsah tuby. Aplikátor vyberte za stáleho stisku, aby sa gél nenasal späť do tuby. Po aplikácii zostaňte niekoľko minút v ľahu na chrbte, aby gél rovnomerne pokryl sliznicu pošvy. Na záver si opäť umyte ruky.

Upozornenie: Uchovávajte na tmavom a suchom mieste pri teplote do 25°C, mimo dohľadu a dosahu detí! Nepoužívajte po dátume exspirácie!

Vlastnosti

Koľko dní Vám vydrží balenie 10

Napísať hodnotenie

Otázky (0)

Nová otázka

Opýtajte sa, prosím, len ohľadom tohoto produktu. Otázku na iný produkt položte prosím na stránke požadovaného produktu. Pre odoslanie otázky nie je potrebná registrácia.

(nepovinné)
*(potrebný pre notifikáciu o zverejnení odpovede na otázku)
Viac o tomto produkte môžete nájsť na stránkach spoločnosti ADC »