Dr. Müller HYALOSAN vaginálne čapíky s kyselinou hyalurónovou 10 ks

s kyselinou hyalurónovou 1x10 ks

Kód tovaru: P99654

EAN: 8595610403522

12,83 € s DPH

Jednotková cena za ks1,28 €

Nakúpte ešte za 40,00 € a máte dopravu zadarmo (Cena dopravy je: 3,00 €)

O produkte

Hyalosan vaginálne čapíky udržujú prirodzene vlhké prostredie vaginálnej sliznice. Hyalosan vaginálne čapíky sa používajú na podporu regenerácie a obnovu jej prirodzeného stavu pri ťažkostiach spôsobených vaginálnou suchosťou a atrofiou vaginálnej sliznice.

Detaily

Charakteristika: Hyalosan vaginálne čapíky udržujú prirodzene vlhké prostredie vaginálnej sliznice. Používajú sa na podporu regenerácie a obnovu jej prirodzeného stavu pri ťažkostiach spôsobených vaginálnou suchosťou a atrofiou vaginálnej sliznice.

Nepoužívajte: U detí do 12 rokov. Pri alergii na zložky produktu. Ako náhradu pestrej stravy.

Tehotenstvo a dojčenie: Pred použitím sa poraďte s lekárom alebo lekárnikom.

Dávkovanie: 1 vaginálny čapík denne po dobu 10 dní alebo podľa odporúčaní vášho lekára. Pri liečbe vaginálnej suchosti, spôsobenej menopauzou, aplikujte prvých 10-20 dní 1 vaginálny čapík denne, ako následnú dlhodobú liečbu potom 1 vaginálny čapík 2krát týždenne. Hyalosan vaginálne čapíky sú určené len na vaginálne použitie.Dodržujte doporučené dávkovanie!

Upozornenie: Výživový doplnok sa nesmie používať ako náhrada rozmanitej stravy. Neprekračovať odporúčanú dennú dávku. Uchovávajte na tmavom a suchom mieste pri teplote do 25°C, mimo dohľadu a dosahu detí! Dbajte na príjem pestrej a vyváženej stravy a zdravý životný štýl. Nepoužívajte po dátume exspirácie!

Vlastnosti

Koľko dní Vám vydrží balenie 10

Napísať hodnotenie

Otázky (0)

Nová otázka

Opýtajte sa, prosím, len ohľadom tohoto produktu. Otázku na iný produkt položte prosím na stránke požadovaného produktu. Pre odoslanie otázky nie je potrebná registrácia.

(nepovinné)
*(potrebný pre notifikáciu o zverejnení odpovede na otázku)
Viac o tomto produkte môžete nájsť na stránkach spoločnosti ADC »