WELEDA Nechtíkový dojčenský kúpeľ 200 ml

(Calendula Cremebad) 1x200 ml

Kód tovaru: T08868

EAN: 4001638088152

Tento produkt aktuálne nie je dostupný

14,43 € s DPH

Jednotková cena za liter72,17 €

Nakúpte ešte za 40,00 € a máte dopravu zadarmo (Cena dopravy je: 3,00 €)

O produkte

WELEDA Nechtíkový dojčenský kúpeľ kozmetický výrobok vhodný na starostlivosť o deti, zvlášť na citlivú pokožku. WELEDA Nechtíkový dojčenský kúpeľ obsahuje výťažky z kvetov nechtíka lekárskeho, mandľový a sézamový olej, zmes prírodných silíc, včelí vosk.

Detaily

Charakteristika: Kozmetický prípravok vhodný na starostlivosť o deti, zvlášť na citlivú pokožku. Nepenivá prísada do kúpeľa obsahuje výťažky z kvetov nechtíka lekárskeho, mandľový a sézamový olej, zmes prírodných silíc, včelí vosk.

  • znižuje vysušujúci vplyv mestskej vody na pokožku, 
  • podporuje zdravú rovnováhu jemnej pokožky dojčiat,
  • výťažok nechtíka účinne upokojuje a utišuje pokožku,
  • kúpeľ navodzuje pokojný spánok.

Bez tenzidov, syntetických konzervačných, vonných látok a farbív.

Nepoužívajte: U detí do 3 rokov. Pri alergii na zložky produktu. Do otvorených rán a na sliznice.

Tehotenstvo a dojčenie: Prípravok by sa mal dať vzhľadom na spôsob použitia a aplikačnú formu používať počas tehotenstva a dojčenia. Pred použitím je vhodné poradiť sa s lekárom alebo lekárnikom.

Spôsob použitia: Pred použitím potrepať. Po napustení vane pridať 1-2 lyžice prípravku do kúpeľa (na 10-20l vody) a premiešať. Zvyšok dobre uzavrieť. Po kúpeli sa odporúča naniesť na pokožku nechtíkový dojčenský, či detský olej, resp. mlieko. 

Zloženie: Voda, mandľový olej, sezamový olej, alkohol, glycerín, extrakt z nechtíka lekárskeho, glyceryl stearát SE, parfum*, xantanová guma, glyceryl stearát citrát, limonén*, linalol*            * z prírodných éterických olejov

Upozornenie: Len na vonkajšie použitie! Uchovávajte na tmavom a suchom mieste pri teplote do 25°C, mimo dohľadu a dosahu detí! Nepoužívajte po dátume exspirácie!

Vlastnosti

Koľko dní Vám vydrží balenie 60

Napísať hodnotenie

Otázky (0)

Nová otázka

Opýtajte sa, prosím, len ohľadom tohoto produktu. Otázku na iný produkt položte prosím na stránke požadovaného produktu. Pre odoslanie otázky nie je potrebná registrácia.

(nepovinné)
*(potrebný pre notifikáciu o zverejnení odpovede na otázku)
Viac o tomto produkte môžete nájsť na stránkach spoločnosti ADC »