GUNA MD HIP kolagénový roztok 10x2 ml

kolagénový roztok 10x2 ml (20 ml)

Kód tovaru: P85840

EAN: 8033875141020

Tento produkt aktuálne nie je dostupný

153,07 € s DPH

Jednotková cena za liter7 653,50 €

Nakúpte ešte za 40,00 € a máte dopravu zadarmo (Cena dopravy je: 3,00 €)

O produkte

GUNA MD HIP kolagénový roztok je zdravotnícka pomôcka. GUNA MD HIP kolagénový roztok pomáha zlepšiť pohyblivosť bedrového kĺbu, uvoľniť svalové napätie v lumbosakrálnej oblasti a zmierniť lokálnu bolesť spôsobenú pohybom v chybným držaním tela.

Detaily

Charakteristika: Prípravok má používať kvalifikovaný odborník v súkromnom alebo zdravotníckom zariadení s cieľom:
- zlepšiť pohyblivosť bedrového kĺbu, pomôcť uvoľniť svalové napätie v lumbosakrálnej oblasti, pomôcť spevniť svalové tkanivo, zmierniť lokálnu bolesť spôsobenú pohybom v chybným držaním tela.

Prípravok sa môže použiť na podporu liečby nasledujúcich ochorení:
- Koxartróza
- Zápal puzdra bedrového kĺbu.
- Koxartróza s reumatoidnou artritídou (v kombinácii s MD-POLY).
- Koxalgia svalového pôvodu (v kombinácii s MD-MUSCLE).
- Koxalgia nervového pôvodu (zápal kĺbu, v kombinácii s MD-NEURAL).
- Koxalgia spôsobená dlhodobou imobilizáciou.

Nepoužívajte: Pri alergii na zložky produktu. V rozpore s návodom na použitie.

Tehotenstvo a dojčenie: Pred použitím je vhodné poradiť sa s lekárom alebo lekárnikom.

Spôsob použitia: Prípravok sa aplikuje injekčne periartikulárne, pričom miesto aplikácie musí byť sterilné. Injekciu aplikuje zdravotnícky pracovník pacientovi subkutánne do oblasti kĺbu do hĺbky 2 – 4 mm. Na použitie tohto zdravotníckeho prostriedku sa odporúčajú nasledujúce materiály a príslušenstvo: materiál garantujúci kožnú sterilitu: rukavice na jedno použitie, roztok jódu, roztok alkoholu, sterilé gázy, kožný sprej na báze ethylchloridu, ihly: sterilné 27G, injekčné striekačky: 5 alebo 10 cm3, podľa množstva aplikovaného roztoku.  Druhý spôsob podania prípravku je injekčne intraartikulárne, odporúča sa použitie nasledujúcich materiálov a príslušenstva:
material garantujúci kožnú sterilitu: rukavice na jedno použitie, roztok jódu, roztok alkoholu, sterilné gázy, kožný sprej na báze etylchloridu.
Súčasne sa odporúča podkožná aplikácia lokálneho anestetika. Ihly: sterilné od 22G. Injekčné striekačky: 2 cm3, podľa množstva aplikovaného roztoku. Intraartikulárna injekčná aplikácia roztoku v oblasti bedra: Trochanterická burza (synoviálny vačok) je umiestnená nad postranným výčnelkom trochanter major stehennej kosti. Prístup na aplikáciu prípravku do bedrového kĺbu môže byť spredu alebo zboku (ventrálne alebo laterálne). Pacient leží na chrbte. Miesto vpichu sa nachádza 2 cm pod horným okrajom trochanter major, medzi jeho predným a zadným okrajom. Na koži urobíme značku a miesto vpichu potrieme dezinfekciou. Aplikáciu robíme ihlou 22G, rovnobežne s podložkou a kolmo ku krčku femuru.

Zloženie: kolagén

Upozornenie: Uchovávajte na tmavom a suchom mieste pri teplote do 25°C, mimo dohľadu a dosahu detí! Nepoužívajte po dátume exspirácie!

Vlastnosti

Koľko dní Vám vydrží balenie 90

Napísať hodnotenie

Otázky (0)

Nová otázka

Opýtajte sa, prosím, len ohľadom tohoto produktu. Otázku na iný produkt položte prosím na stránke požadovaného produktu. Pre odoslanie otázky nie je potrebná registrácia.

(nepovinné)
*(potrebný pre notifikáciu o zverejnení odpovede na otázku)
Viac o tomto produkte môžete nájsť na stránkach spoločnosti ADC »