PLASMA GEL Future gél na regeneráciu 5 ml

gél na regeneráciu 1x5 ml

Kód tovaru: T06804

EAN: 8594194620011

18,37 € s DPH

Jednotková cena za liter3 674,16 €

Nakúpte ešte za 40,00 € a máte dopravu zadarmo (Cena dopravy je: 3,00 €)

O produkte

PLASMA GEL Future gél na regeneráciu je gél na vonkajšiu aplikáciu na pokožku. PLASMA GEL Future gél na regeneráciu vytvára na pokožke ochranný film.

Detaily

Charakteristika:  Ochranný a vysoko regeneratívny gél určený pre poškodenú, podráždenú a porušenú pokožku. Vďaka vysokému obsahu krvných proteínov a plazmy vytvára po aplikácii na pokožke ochranný film, chladí a stará sa o pokožku. Intenzívne upokojenie a regenerácia.

Nepoužívajte: U detí do 18 rokov. Pri alergii na zložky produktu. Do otvorených rán a na sliznice.

Tehotenstvo a dojčenie: Prípravok by sa mal dať vzhľadom na spôsob použitia a aplikačnú formu používať počas tehotenstva a dojčenia. Pred použitím je vhodné poradiť sa s lekárom alebo lekárnikom.

Spôsob použitia: 2x denne sa nanesie tenká vrstva gélu na vyčistenú pokožku poškodeného miesta na koži a nechá sa voľne zaschnúť. Neoplachovať.

Upozornenie: Z dôvodu prítomnosti krvných proteínov nie je možné pred aplikáciou gélu na pokožku použiť antiseptické či antibakteriálne prostriedky na báze jódu či alkoholu. Nesmie zmrznúť!

Upozornenie: Uchovávajte na tmavom a suchom mieste pri teplote do 25°C, mimo dohľadu a dosahu detí! Nepoužívajte po dátume exspirácie!

Vlastnosti

Koľko dní Vám vydrží balenie 60

Napísať hodnotenie

Otázky (0)

Nová otázka

Opýtajte sa, prosím, len ohľadom tohoto produktu. Otázku na iný produkt položte prosím na stránke požadovaného produktu. Pre odoslanie otázky nie je potrebná registrácia.

(nepovinné)
*(potrebný pre notifikáciu o zverejnení odpovede na otázku)
Viac o tomto produkte môžete nájsť na stránkach spoločnosti ADC »