Hyal-Drop multi očné kvapky 10 ml

očná instilácia s dávkovačom 1x10 ml

Kód tovaru: O82591

EAN: 4030571006312

13,63 € s DPH

Jednotková cena za liter1 363,23 €

Nakúpte ešte za 40,00 € a máte dopravu zadarmo (Cena dopravy je: 3,00 €)

O produkte

Hyal-Drop multi očné kvapky zvlhčuje povrch očí, príjemne oči osviežuje, upokojuje a prináša dlhotrvajúci pocit úľavy od ťažkostí spojených s nedostatočným zvlhčovaním očí. Hyal-Drop multi s pôvodným uzáverom.

Detaily

Indikácie: Hyal-Drop multi je vhodné používať pri poruchách zvlhčovania povrchu oka so symptómami ako je pocit suchého oka, pocit pálenia a únavy očí. Tieto symptómy často spôsobuje dlhodobá práca na počítači alebo pozeranie televízie, suchý vzduch v miestnosti, vykurovací systém, klimatizácia, cigaretový dym alebo prievan. Podobne ako pri užívaní niektorých liekov (napr. antikoncepčných piluliek), niektoré ochorenia a tiež konzervačné látky môžu hrať dôležitú úlohu pri vývoji porúch zvlhčovania oka. Hyal-Drop multi zlepšuje zvlhčenie povrchu oka a slúži na zvlhčovanie mäkkých a tvrdých kontaktných šošoviek a aj na opakované zvlhčovanie počas ich nosenia. Osviežuje a upokojuje vaše oči.

Kontraindikácie: Veľmi zriedkavo sa môžu vyskytnúť rekcie z precitlivenosti na zložky prípravku. V takom prípade by ste nemali pokračovať v používaní tohto produktu.

Tehotenstvo a dojčenie: Pred použitím sa poraďte s lekárom alebo lekárnikom. Vzhľadom na charakter účinnej látky a aplikačnú formu sa však nepredpokladá nepriaznivý účinok v priebehu tehotenstva alebo dojčenia.

Dávkovanie: Kedykoľvek je to potrebné, nakvapkajte si 1 kvapku Hyal-Drop multi do spojovkového vaku. Keďže  Hyal-Drop multi neobsahuje konzervačnú látku, môžete ho používať každý deň tak často, ako potrebujete. Hyal-Drop multi je veľmi dobre znášaný aj pri dlhodobom používaní. Patentovaný mechanizmus s pumpičkou Hyal-Drop multi umožňuje veľmi jednoduchú a bezpečnú aplikáciu prípravku.

Po prvom otvorení sa musí prípravok spotrebovať do 6 mesiacov.

Upozornenie: Uchovávajte na tmavom a suchom mieste pri teplote do 25°C, mimo dohľadu a dosahu detí! Nepoužívajte po dátume exspirácie!

 

Vlastnosti

Účinná látka kyselina hyalurónová
Množstvo účinnej látky v 1 dávke lieku 2,4 mg / 1 ml
Lieková forma očná instilácia
Koľko dní Vám vydrží balenie 60

Na stiahnutie

Napísať hodnotenie

Otázky (0)

Nová otázka

Opýtajte sa, prosím, len ohľadom tohoto produktu. Otázku na iný produkt položte prosím na stránke požadovaného produktu. Pre odoslanie otázky nie je potrebná registrácia.

(nepovinné)
*(potrebný pre notifikáciu o zverejnení odpovede na otázku)
Viac o tomto produkte môžete nájsť na stránkach spoločnosti ADC »