Nexcare ColdHot Mini gélový obklad 11x12 cm 1 ks

gélový obklad, 11x12 cm, 1x1 ks

Kód tovaru: P87896

EAN: 5902658066092

10,63 € s DPH

Jednotková cena za ks10,63 €

Nakúpte ešte za 40,00 € a máte dopravu zadarmo (Cena dopravy je: 3,00 €)

O produkte

Zdravotnícka pomôcka Nexcare ColdHot Mini gélový obklad je chladivý / hrejivý gélový obklad v textilnom obale na utlmenie bolesti, rozmer 11cmx12cm. Nexcare ColdHot Mini gélový obklad má malý rozmer - ideálny na použitie na tvár.Vhodný pre opakované použitie.

Detaily

Charakteristika: Chladivý / hrejivý gélový obklad v textilnom obale na utlmenie bolesti, rozmer 11cmx12cm. Malý rozmer - ideálny na použitie na tvár.
Vhodný pre opakované použitie.

Teplo prispieva na zmierňovanie bolesti a svalových kŕčov , pomáha uľaviť od bolesti vďaka podpore krvného obehu, je vhodný na boľavé svaly a kĺby (reumatizmus, artróza, stuhnuté svaly). Hrejivé obklady sú výborným prostriedkom pre osoby so studenými končatinami.

Terapiu chladom možno využiť pre zmiernenie ostrých bolestí (migréna a bolesti hlavy, vyvrtnutia, hematómy, pri natiahnutí šliach) a pre upokojenie niektorých druhov bolestí spôsobených traumatizmom svalovo - kostrového aparátu.

Nepoužívajte: Pri alergii na zložky produktu. V rozpore s návodom na použitie.

Tehotenstvo a dojčenie: Pred použitím je vhodné poradiť sa s lekárom alebo lekárnikom.

Spôsob použitia: Gélový obklad je možné použiť za tepla (ohrieva sa vo vodnom kúpeli) alebo za studena (uchováva sa v chladničke alebo mrazničke).
Pred použitím sa vloží  do textilného obalu. Priloží sa podľa potreby na bolestivé miesto.

A/ Studený obklad: aplikujte po tak dlhú dobu, kým to je príjemné, najviac však 20 minút. Potom obklad na 20 minút odstráňte a opäť priložte.
Príprava: Vrecúško (bez obalu) skladujte v mrazničke aby bolo pripravené na použitie.
Pozor: Pred priložením na pokožku by vrecúško malo byť obalené v čistej textílii alebo priloženom obale. Vrecúško neprikladajte priamo na pokožku (ani v studenej ani v horúcej forme)! 

B/ Teplý obklad: aplikujte po tak dlhú dobu, kým to je príjemné. Opätovné zahriatie obkladu je potrebné zvyčajne po 30 minútach používania.
Príprava – horúca voda: Dostatočné množstvo vody (aby zakrylo vrecúško) priveďte do varu. Vodu odstavte z variča a vložte do nej vrecko, čas nahrievania 4-5 minút.
3M Nexcare ColdHot Mini nikdy nezohrievajte v mikrovlnnej rúre!!

Upozornenie: Uchovávajte na tmavom a suchom mieste pri teplote do 25°C, mimo dohľadu a dosahu detí! Nepoužívajte po dátume exspirácie!

Vlastnosti

Koľko dní Vám vydrží balenie 100

Napísať hodnotenie

Otázky (0)

Nová otázka

Opýtajte sa, prosím, len ohľadom tohoto produktu. Otázku na iný produkt položte prosím na stránke požadovaného produktu. Pre odoslanie otázky nie je potrebná registrácia.

(nepovinné)
*(potrebný pre notifikáciu o zverejnení odpovede na otázku)
Viac o tomto produkte môžete nájsť na stránkach spoločnosti ADC »