Homeos cream PAGAŠTAN KRÉM 10% extrakt z Pagaštanu konského 75 ml

10% extrakt z Pagaštanu konského 1x75 ml

Kód tovaru:

EAN: 8000921304128

7,12 € s DPH

Jednotková cena za liter94,98 €

Nakúpte ešte za 40,00 € a máte dopravu zadarmo (Cena dopravy je: 3,00 €)

O produkte

Kozmetický výrobok Homeos cream PAGAŠTAN KRÉM je určený na každodennú starostlivosť napr. o citlivú pokožku pri pocite ťažkých a unavených nôh, pri celulitíde.

Detaily

Charakteristika:Tradičný bylinný krém s vysokým obsahom extraktu z Pagaštanu konského a komplexom prírodných aktívnych látok. Je určený na každodennú starostlivosť napr. o citlivú pokožku pri pocite ťažkých a unavených nôh, pri celulitíde.Je určený na každodennú starostlivosť o citlivú pokožku pri žilovej nedostatočnosti, zápale žíl, pocite unavených nôh, kŕčových žilách, opuchoch, hematómoch, celulitíde a hemoroidoch. Účinné látky obsiahnuté v kréme zlepšujú mikrocirkuláciu krvi v pokožke, ochraňujú a spevňujú cievne steny, odstraňujú opuchy a modriny a zmierňujú pocit „ťažkých nôh“.

Nepoužívajte: U detí do 3 rokov. Pri alergii na zložky produktu. Do otvorených rán a na sliznice.

Tehotenstvo a dojčenie: Prípravok by sa mal dať vzhľadom na spôsob použitia a aplikačnú formu používať počas tehotenstva a dojčenia. Pred použitím je vhodné poradiť sa s lekárom alebo lekárnikom.

Spôsob použitia: Naneste tenkú vrstvu krému na požadované miesta, na čistú pokožku raz až dvakrát denne a vmasírujte ho až do úplného vstrebania.

Upozornenie: Uchovávajte na tmavom a suchom mieste pri teplote do 25°C, mimo dohľadu a dosahu detí! Nepoužívajte po dátume exspirácie!

Vlastnosti

Koľko dní Vám vydrží balenie 30

Napísať hodnotenie

Otázky (1)

  • Jana sa pýta

    31.07.2022
    Prosim o podrobne zlozenie:Homeos krem od nataura hose Vdaka
    Tomáš Srnka

    Odpovedá
    PharmDr.
    Tomáš Srnka
    farmaceut

    Dobrý deň, zloženie Homeos cream PAgaštan krém je: Aqua (Water), Glycine Soja (Soya Bean) Oil, Propylene Glycol, Glycerin, Cetearyl Alcohol, Isopropyl Mirystate, Aesculus Hippocastanum (Horse Chestnut) Seed Extract, Hydrolyzed Wheat Protein, Cera Alba (Beeswax), Silica, Glucose, Sorbitol, Sodium Glutamate, Urea, Glycine, Lactic Acid, Sodium PCA, Panthenol, Sodium C10-16 Alkyl Sulfate, Tocopherol, Ascorbyl Palmitate, Lecithin, Citric Acid, Tetrasodium Glutamate Diacetate, Sodium Benzoate, Hydroxyacetophenone, Potassium Sorbate.

Nová otázka

Opýtajte sa, prosím, len ohľadom tohoto produktu. Otázku na iný produkt položte prosím na stránke požadovaného produktu. Pre odoslanie otázky nie je potrebná registrácia.

(nepovinné)
*(potrebný pre notifikáciu o zverejnení odpovede na otázku)
Viac o tomto produkte môžete nájsť na stránkach spoločnosti ADC »