TEREZIA RAKYTNÍČEK vegánske želé Trpaslíci príchuť divoké ovocie 90 ks

príchuť divoké ovocie 1x90 ks

Kód tovaru: T09487

EAN: 8594006897952

11,79 € s DPH

Jednotková cena za ks0,13 €

Nakúpte ešte za 40,00 € a máte dopravu zadarmo (Cena dopravy je: 3,00 €)

O produkte

Výživový doplnok TEREZIA RAKYTNÍČEK Vegánske želé s príchuťou divoké ovocie obsahuje rakytník a zmes ovocných koncentrátov a vitamínov. TEREZIA RAKYTNÍČEK vhodné pre deti od 3 rokov.

Detaily

Charakteristika: Výživový doplnok. Vegánske želé s príchuťou divoké ovocie obsahuje rakytník a zmes ovocných koncentrátov a vitamínov.

  • Biotín – prispieva k normálnej činnosti nervovej sústavy a k normálnemu energetickému metabolizmu. Pomáha udržať normálny stav slizníc, pokožky a vlasov.
  • Vitamín B12 – prispieva k normálnej funkcii imunitného systému a tvorbe červených krviniek. Prispieva k zníženiu únavy alebo vyčerpania a k normálnej psychickej činnosti.

Rakytník rešetliakový je vhodný na podporu obranyschopnosti organizmu, pomáha znižovať únavu, podporuje činnosť srdca a tráviaceho traktu, pomáha udržiavať zdravú pokožku.

Nepoužívajte: U detí do 3 rokov. Pri alergii na zložky produktu. Ako náhradu pestrej stravy.

Tehotenstvo a dojčenie: Pred použitím sa poraďte s lekárom alebo lekárnikom.

Dávkovanie: 1 vegánske želé 3x denne rozžut a prehltnúť.Dodržujte doporučené dávkovanie!

Zloženie: cukor; glukózový sirup; voda; kukuričný škrob; zmes ovocných koncentrátov z viniča hroznorodého, pomaranča, jablka, mandarínky, grapefruitu, mučenky (marakuja) a citróna; pyré z marhule, broskyne, manga, nektárinky, banánu, guavy; regulátor kyslosti: kyselina citrónová; sušená rakytníková šťava 1 %; mix divokého ovocia (extrakt z malín, čučoriedok, brusníc, čiernych ríbezlí, arónie a kľukvy) 0,4 %; koncentrát šťavy čiernej mrkvy; prírodná aróma malina; leštiaca zmes (kokosový rastlinný olej, leštiaca látka: karnaubský vosk); vitamíny: kyselina L-askorbová, DL-alfa-tokoferyl acetát, D-pantothenát vápenatý, biotín, pyridoxín hydrochlorid, riboflavín, tiamín hydrochlorid, kyselina pteroylmonoglutámová, kyanokobalamín.

Upozornenie: Výživový doplnok sa nesmie používať ako náhrada rozmanitej stravy. Neprekračovať odporúčanú dennú dávku. Uchovávajte na tmavom a suchom mieste pri teplote do 25°C, mimo dohľadu a dosahu detí! Dbajte na príjem pestrej a vyváženej stravy a zdravý životný štýl. Nepoužívajte po dátume exspirácie!

Vlastnosti

Koľko dní Vám vydrží balenie 30

Napísať hodnotenie

Otázky (0)

Nová otázka

Opýtajte sa, prosím, len ohľadom tohoto produktu. Otázku na iný produkt položte prosím na stránke požadovaného produktu. Pre odoslanie otázky nie je potrebná registrácia.

(nepovinné)
*(potrebný pre notifikáciu o zverejnení odpovede na otázku)
Viac o tomto produkte môžete nájsť na stránkach spoločnosti ADC »