Dr. Müller Dubová kôra gél 75 ml

1x75 ml

Kód tovaru:

EAN: 8595610400316

4,32 € s DPH

Jednotková cena za liter57,57 €

Nakúpte ešte za 40,00 € a máte dopravu zadarmo (Cena dopravy je: 3,00 €)

Zakúpením tohto produktu môžete získať až 4 vernostné body. Za obsah košíka získate celkovo 4 body, ktoré môžu byť prevedené na zľavový kupón v hodnote 0,04 €.


O produkte

Dr. Müller Dubová kôra s obsahom extraktu kôry duba. Dr. Müller Dubová kôra napomáha zvláčneniu a premasteniu kože v mieste aplikácie.

Detaily

Charakteristika: Tradičný prípravok s obsahom extraktu kôry duba (Quercus robur) získaného šetrným postupom. Osvedčený masťový základ napomáha zvláčneniu a premasteniu kože v mieste aplikácie.

Nepoužívajte: U detí do 3 rokov. Pri alergii na zložky produktu. Do otvorených rán a na sliznice.

Tehotenstvo a dojčenie: Prípravok by sa mal dať vzhľadom na spôsob použitia a aplikačnú formu používať počas tehotenstva a dojčenia. Pred použitím je vhodné poradiť sa s lekárom alebo lekárnikom.

Spôsob použitia: Prípravok v primeranom množstve naniesť na postihnuté miesto (pokožku) niekoľkokrát denne, podľa potreby. Len na vonkajšie použitie.

Upozornenie: Len na vonkajšie použitie! Uchovávajte na tmavom a suchom mieste pri teplote do 25°C, mimo dohľadu a dosahu detí! Nepoužívajte po dátume exspirácie!

Vlastnosti

Koľko dní Vám vydrží balenie 50

Napísať hodnotenie

Otázky (0)

Nová otázka

Opýtajte sa, prosím, len ohľadom tohoto produktu. Otázku na iný produkt položte prosím na stránke požadovaného produktu. Pre odoslanie otázky nie je potrebná registrácia.

(nepovinné)
*(potrebný pre notifikáciu o zverejnení odpovede na otázku)
Viac o tomto produkte môžete nájsť na stránkach spoločnosti ADC »