AMPCARE OLEOGEL gél 30 ml

gél 1x30 ml

Kód tovaru: A0279A

EAN: 8032715369341

18,47 € s DPH

Jednotková cena za liter615,67 €

Nakúpte ešte za 40,00 € a máte dopravu zadarmo (Cena dopravy je: 3,00 €)

O produkte

Zdravotnícka pomôcka AMPCARE OLEOGEL pomáha znižovať riziko bakteriálnych infekcií pri folikulitíde, paronychii, impetigo, léziach akné a Molluscum contagiosum. Aplikovanie AMPCARE OLEOGELU na postihnutom mieste vytvorí ochranný film proti vonkajším činiteľom a zabráni bakteriálnym infekciám

Detaily

Charakteristika: Zdravotnícka pomôcka pomáha znižovať riziko bakteriálnych infekcií pri folikulitíde, paronychii, impetigo, léziach akné a Molluscum contagiosum. Aplikovanie na postihnutom mieste vytvorí ochranný film proti vonkajším činiteľom a zabráni bakteriálnym infekciám. Vďaka svojej schopnosti ovplyvňovať mikroprostredie poškodenej pokožky sa gél môže používať pri folikulitíde, paronychii, impetigo, léziach akné a Molluscum contagiosum.

Nepoužívajte: Pri alergii na zložky produktu. V rozpore s návodom na použitie.U detí do 4 rokov.

Tehotenstvo a dojčenie: Pred použitím je vhodné poradiť sa s lekárom alebo lekárnikom.

Spôsob použitia:  Pred použitím produktu sa pokožka očistí a dôkladne sa umyjú ruky. Nanesie sa množstvo potrebné na pokrytie lézie a rovnomerne sa rozotrie. V prípade potreby sa aplikuje niekoľkokrát denne. Je dobre tolerovaný, avšak v ojedinelých prípadoch môže okamžite po aplikácii spôsobiť mierne začervenanie, prípadne pocit mierneho pálenia.

Zloženie: kyselina hyalurónová, peroxid vodíka 1,8%,glycín

Upozornenie: Uchovávajte na tmavom a suchom mieste pri teplote do 25°C, mimo dohľadu a dosahu detí! Nepoužívajte po dátume exspirácie!

Vlastnosti

Koľko dní Vám vydrží balenie 30

Napísať hodnotenie

Otázky (0)

Nová otázka

Opýtajte sa, prosím, len ohľadom tohoto produktu. Otázku na iný produkt položte prosím na stránke požadovaného produktu. Pre odoslanie otázky nie je potrebná registrácia.

(nepovinné)
*(potrebný pre notifikáciu o zverejnení odpovede na otázku)
Viac o tomto produkte môžete nájsť na stránkach spoločnosti ADC »